Comisia de Disciplina a LPF a decis: Mihai Stoica, suspendat si amendat.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost suspendat patru luni si a primit o penalitate sportiva de 16.000 de lei pentru comportamentul sau de la meciul cu Dinamo, din etapa a IV-a a Ligii I, transmite Mediafax.
Clubul Steaua Bucuresti a primit o penalitate sportiva de 10.000 de lei.
Gruparea Dinamo Bucuresti a primit o penalitate sportiva de 50.000 de lei, iar antrenorul secund Daniel Timofte a primit avertisment.
De asemenea, antrenorul formatiei Corona Brasov, Nicolae Manea, a fost suspendat o etapa.
Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a dat cu sutul la un steag al formatiei Dinamo inaintea inceperii meciului direct. De asemenea, oficialul stelist a avut o altercatie cu membri ai conducerii FC Dinamo la vestiare, dupa intalnire.
Inaintea inceperii partidei au avut loc incidente intre grupurile de suporteri rivale pe Arena Nationala, fanii dinamovisti din Peluza Sud au fortat cordonul de stewarzi ai firmei de securitate si s-au indreptat spre sectorul destinat suporterilor stelisti incercand sa intre in conflict cu acestia. Jandarmii au intervenit intre cele doua grupuri de suporteri pentru a-i separa si pentru a aplana conflictul.
Citeste si?Daniel Gherasim: Mihai Stoica ar trebui sa demisioneze, dupa scandalul din Macedonia
Dupa producerea incidentului, suporterii au continuat sa arunce cu scaune si bete de steaguri iar observatorul oficial si reprezentantul Prefectului Municipiului Bucuresti au solicitat evacuarea de catre jandarmi a spectatorilor din sectorul 108, Peluza Sud.
In timpul meciului Dinamo – Steaua …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *