Comisia pentru buget-finante din Senat are un nou presedinte

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a fost ales noul presedinte al Comisiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat, ca urmare a unei decizii a grupului PSD din Camera superioara a Parlamentului, informeaza Agerpres.
“Grupul PSD face o modificare in conducerea Comisiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital in sensul in care domnul senator Eugen Orlando Teodorovici il inlocuieste pe domnul senator Viorel Arcas in functia de presedinte, iar domnul senator Viorel Arcas il inlocuieste in functia de secretar al aceleiasi comisii pe domnul senator Stefan Micu”, a anuntat, marti, Serban Nicolae, liderul grupului social-democrat de la Senat.
Nascut la 12 august 1971, in Bucuresti, Eugen Orlando-Teodorovici a absolvit in anul 1997 Facultatea de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, iar in anul 2006, un master in Relatii Internationale si Integrare Europeana la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti. Este de asemenea doctorand al Facultatii de Relatii Internationale din cadrul ASE Bucuresti.
In anul 2008, a candidat pentru Senat in colegiul uninominal nr. 1 Vrancea din partea PNL. La alegerile din 9 decembrie 2012, a obtinut un mandat de senator in Colegiul uninominal nr. 1 din Buzau, pe listele PSD, cu 66,94 la suta din voturi. Din din decembrie 2012 a fost membru al Comisiei pentru afaceri europene si din 23 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *