Comunicate de presa

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

10 intrebari pentru un coach de nota 10

Ai de gand sa apelezi la serviciile unui coach pentru urmatorul pas in dezvoltarea ta personala si profesionala, insa nu stii cum sa-l alegi? Ai avut cateva experiente esuate in trecut, insa vrei sa mai incerci o data si vrei ca de data asta sa alegi persoana potrivita? In noul sau articol „10 intrebari pentru un coach de nota 10” Mihai Popa Radu, iti spune care sunt cele 10 intrebari-cheie care iti arata daca persoana din fata ta este una competenta sau nu:
„Intrucat contractarea serviciilor de coaching este inca o noutate in Romania si majoritatea clientilor se afla pentru prima data intr-o astfel de situatie, consider ca este util sa dedic acest articol prezentarii unor intrebari pe care un potential client interesat sa angajeze un coach le poate folosi. Fara a diminua importanta „primei impresii” pe care si-o face clientul despre diferitii coach-i cu care sta de vorba si a „chimiei” pe care acesta simte ca o are sau nu cu fiecare in parte, este util si important ca in procesul de selectie clientul sa incerce sa afle cat mai multe lucruri legate de experienta specifica de coaching a acestora.” (http://business-edu.ro/Guest-Editors/Dialoguri-de-Coaching/10-intrebari-pentru-un-coach-de-nota-10.html)

Citeste si tu integral articolul lui Mihai in rubrica Dialoguri de Coaching pe care acesta o are in sectiunea Guest Editors a site-ului www.business-edu.ro . Ii poti lasa un mesaj sau ii poti propune noi subiecte de discutie care te intereseaza pe tine! Mihai iti va raspunde bucuros!

„Dialoguri de coaching” este una dintre cele 20 noi rubrici de pe site-ul www.business-edu.ro pe care le poti descoperi in sectiunea Guest Editors. 20 specialisti, traineri si coach-i vin in fiecare luna sa iti impartaseasca din experienta lor, sa iti raspunda la intrebari si propuneri, sa compare ceea ce se scrie in teorie cu ceea ce se intampla in realitate.
Daca esti interesat de vreunul din domeniile marketing, training, coaching, NLP, psihanaliza organizationala, work&life balance, dezvoltare personala, inteligenta emotionala, customer care, sales, branding, business sau relatii interumane atunci vino si ia-ti zilnic resursele de pe www.business-edu.ro !

Mai multe informatii:
Luiza Pirvulescu
luiza.pirvulescu@business-edu.ro
0729850935

Strategii, scenarii si invataminte pentru 2009

Ca om de vanzari (si nu numai) ai terminat anul 2008 si ai inceput 2009 cu discutii si sedinte ce au avut ca subiect „ce facem in urmatorul an?”. Despre aceste scenarii si strategii vorbeste si Marius Decuseara Brandenburg in ultimul sau articol ” Strategii, scenarii si invataminte pentru 2009″ publicat in rubrica SALES TRAINING pe site-ul www.business-edu.ro.

Dupa cum sustine si Marius, ” tema principala a acestei perioade, accesul la fonduri financiare, este cea care va influenta modul in care profesionistii in vanzari isi vor desfasura activitatea pe parcursul anului care urmeaza.
Modul in care acestia isi vor calcula comisioanele si si le vor primi, la timp si la nivelul asteptat, va fi modificat si mult mai riguros calculat, in primul rand din perspectiva costurilor, implicit a marjei de profit.”

Citeste si tu integral articolul aici: http://business-edu.ro/Guest-Editors/Sales-Training/strategii-scenarii-si-invataminte-pentru-2009.html , comenteaza-l sau propune-i lui Marius noi subiecte de discutie care te intereseaza.

Marius Decuseara este unul dintre cei 20 de specialisti- traineri, coach, psihanalisti, profesionalisti- care te invita in sectiunea Guest Editors a site-ului www.business-edu.ro pentru a gasi resurse si a afla raspuns la intrebarile tale legate de dezvoltare personala, cariera, training, business, coaching, marketing, psihanaliza organizationala, comunicare si creativitate, NLP, branding, inteligenta emotionala, sales, customer care si altele.
Marius dezvolta rubrica Sales Training, unde te asteapta in fiecare luna cu noi articole!

Pe www.business-edu.ro mai gasesti interviuri, agenda de cursuri, catalogul firmelor, jobs, glosar de termeni, video precum si alte resurse si informatii utile! Ia-ti portia de dezvoltare de pe www.business-edu.ro !

Cum sa ne comportam cu managerii tirani?

Cum arata managerul tiran? Are multe „calitati”, insa le-am putea concentra intr-o singura fraza: manager agresiv care isi tiranizeaza subalternii. Insa, „unii angajati au impresia ca sefii tirani sunt astfel ca urmare a presiunilor zilnice si a rigorilor pe care le suporta. Sefii sustin ca nu au timp de „fineturi”, ci trebuie sa tipe si sa puna presiune pentru ca lucrurile sa mearga. Cu certitudine exista o diferenta clara intre un sef nerabdator si stresat si unul tiranic!”
Iulian Penescu lucreaza din 1991, iar in tot acest timp a intalnit de mai multe ori „managerul tiran”. El ne invata in ultimul sau articol, „Cum sa ne comportam cu managerii tirani?” publicat in rubrica „Cum sa…” a site-ului www.business-edu.ro despre cum il poti recunoaste si cum actioneaza seful tiran, ce riscuri sunt daca el ramane in companie si ce solutii ai ca si subaltern.
Citeste si tu integral articolul aici: http://business-edu.ro/Guest-Editors/Cum-sa/cum-sa-ne-comportam-cu-managerii-tirani.html , comenteaza-l sau propune-i lui Iulian noi subiecte de discutie care te intereseaza.

Iulian Penescu este unul dintre cei 20 de specialisti- traineri, coach, psihanalisti, profesionalisti- care te invita in sectiunea Guest Editors a site-ului www.business-edu.ro pentru a gasi resurse si a afla raspuns la intrebarile tale legate de dezvoltare personala, cariera, training, business, coaching, marketing, psihanaliza organizationala, comunicare si creativitate, NLP, branding, inteligenta emotionala, sales, customer care si altele.
Marius dezvolta rubrica Sales Training, unde te asteapta in fiecare luna cu noi articole!

Pe www.business-edu.ro mai gasesti interviuri, agenda de cursuri, catalogul firmelor, jobs, glosar de termeni, video precum si alte resurse si informatii utile! Ia-ti portia de dezvoltare de pe www.business-edu.ro !

Ce banci din Romania au esuat la capitolul „branding”?

RBS, Raiffeisen Bank, BRD, CEC Bank, Banca Transilvania si BCR sunt bancile din Romania care in ultimii ani au incercat sa isi schimbe strategia de branding fata de consumatori. Unora le-a iesit, altora nu. Cristina Preda i-a luat la rand pe fiecare in parte, analizand ce anume au facut bine sau gresit: ” Industria bancara a devenit, in ultimii ani, una dintre cele mai active industrii in ceea ce priveste frecventa, intensitatea si originalitatea comunicarii. Daca la inceput toti jucatorii insistau pe mesaje clasice si oh-so-boring precum stabilitate, incredere, putere, astazi din ce in ce mai multe banci aleg sa-si nuanteze, diferentieze si adreseze mesajul catre grupuri tinta mai sofisticate, mai deschise la nou si diferit, la creativ si prietenos, la uman si cald.”
Citeste si tu concluziile la care a ajuns Cristina in cele doua parti ale articolului sau „Despre branding in banking” (http://business-edu.ro/Guest-Editors/To-Brand-or-not-to-brand/despre-branding-in-banking-partea-i.html )

Cristina Preda este fondatorul si Directorul General al Brand Academy, prima institutie romaneasca dedicata educatiei de branding si comunicare de marketing. Ea vine cu un nou articol in fiecare luna pe www.business-edu.ro in rubrica sa „To brand or not to brand…” Aici gasesti toate articolele Cristinei, ii poti lasa mesaje sau comentarii sau ii poti propune noi subiecte de discutie!

„To brand or not to brand…” este una dintre cele 20 noi rubrici de pe site-ul www.business-edu.ro pe care le poti descoperi in sectiunea Guest Editors. 20 specialisti, traineri si coach-i vin in fiecare luna sa iti impartaseasca din experienta lor, sa iti raspunda la intrebari si propuneri, sa compare ceea ce se scrie in teorie cu ceea ce se intampla in realitate.
Daca esti interesat de vreunul din domeniile marketing, training, coaching, NLP, psihanaliza organizationala, work&life balance, dezvoltare personala, inteligenta emotionala, customer care, sales, branding, business sau relatii interumane atunci vino si ia-ti zilnic resursele de pe www.business-edu.ro !

Rolul Ancorei in NLP

Ancora este una dintre armele secrete din NLP. Nu ai auzit niciodata de ea? Atunci las-o pe Carmen Iliescu sa te introduca in tainele NLP-ului in rubrica „NLP Start” de www.business-edu.ro si sa iti vorbeasca despre ancore in ultimul sau articol, „NLP SHORTCUT catre STAREA RESURSA : ANCORA” .
Citeste integral articolul aici: http://business-edu.ro/Guest-Editors/NLP-Start/nlp-shortcut-catre-starea-resursa-ancora.html si nu uita sa intri in fiecare luna sa citesti articolele scrise de Carmen special pentru pasionatii de NLP. Ii poti lasa mesaje sau ii poti propune noi subiecte de discutie!

Carmen face parte din Echipa Mind Master si este NLP Professional Practitioner Coach, conform cerintelor de acreditare EuCF, NLPMaster Practitioner NLP Society, de Bono Thinking Systems certified Trainer, ITC management consultant.

„NLP Start” este una dintre cele 20 noi rubrici de pe site-ul www.business-edu.ro pe care le poti descoperi in sectiunea Guest Editors. 20 specialisti, traineri si coach-i vin in fiecare luna sa iti impartaseasca din experienta lor, sa iti raspunda la intrebari si propuneri, sa compare ceea ce se scrie in teorie cu ceea ce se intampla in realitate.
Daca esti interesat de vreunul din domeniile marketing, training, coaching, NLP, psihanaliza organizationala, work&life balance, dezvoltare personala, inteligenta emotionala, customer care, sales, branding, business sau relatii interumane atunci vino si ia-ti zilnic resursele de pe www.business-edu.ro !

Criza financiara in viziunea nonconformista a lui Bruno Medicina

Este primul om pe care il auzi spunand „Ce imi place criza asta…”. Si are si argumente! Cu unele poti fi de acord, cu altele nu. Insa nu ai de unde sa stii pana nu citesti integral articolul lui Bruno in rubrica sa „Bruno says…” de pe www.business-edu.ro:
„(…) privita si la nivel planetar, aceasta „criza ” nu este decat o simpla revenire la realitate si asta imi place. Sunt un mare fan al realitatii: realitatea are mereu ultimul cuvant si cu cat mai mult modelele noastre mentale se aproprie de aceasta, cu atat mai mult deciziile luate vor fi corecte. De multe ori am impresia ca lumea traieste intr-o stare de deconectare permanenta de realitate, si de multe ori ? mai ales in occident – se pare ca aceasta deconectare ajunge la nivelul schizofreniei.
Apoi, cum se intampla acum, cand in sfirsit realitatea isi impune punctul de vedere, lumea se trezeste si incepe sa tipe „criza, criza…”” (continuarea aici http://business-edu.ro/Guest-Editors/Bruno-says/ce-imi-place-criza-asta.html )

Si la sfarsit nu uita sa iti spui si parerea ta! Nu conteaza daca esti de acord sau nu cu Bruno, deoarece nici el nu este de acord niciodata cu nimeni! In rubrica sa „Bruno says…” creata special in Sectiunea Guest Editors a site-ului www.business-edu.ro poti gasi si alte articole scrise de Bruno, si in fiecare luna ai cate un subiect nou! Nu pierde niciunul!

„Bruno says…” este una dintre cele 20 noi rubrici de pe site-ul www.business-edu.ro pe care le poti descoperi in sectiunea Guest Editors. 20 specialisti, traineri si coach-i vin in fiecare luna sa iti impartaseasca din experienta lor, sa iti raspunda la intrebari si propuneri, sa compare ceea ce se scrie in teorie cu ceea ce se intampla in realitate.
Daca esti interesat de vreunul din domeniile marketing, training, coaching, NLP, psihanaliza organizationala, work&life balance, dezvoltare personala, inteligenta emotionala, customer care, sales, branding, business sau relatii interumane atunci vino si ia-ti zilnic resursele de pe www.business-edu.ro !

Miturile trainingului PERFECT

Cand auzi de un training care este aplicabil imediat, 100% practic si care rezolva toate problemele organizatiei atunci fugi cat poti, chiar daca ti l-ai dori cu ardoare. De ce? Pentru ca pur si simplu NU exista asa ceva. Ca ne dorim sa existe, este ceva, dar si ca speculand aceasta dorinta a noastra unii furnizori imbraca in haine frumoase programele de training cand le scot pe piata, este cu totul altceva!

Afla de la Marian Rujoiu (Extreme Training), Mihai Curelea (Achieve Global) si Mihai Moraru (Sales Academy) care sunt cele mai des intalnite 3 mituri in training si de ce sunt ele mituri in articolul „Training cu actiune imediata, 100%practic, pentru toate problemele organizatiei” scris de Roxana Luchianov pe www.business-edu.ro

Articolul poate fi citit integral aici: http://business-edu.ro/Training/Training/training-cu-actiune-imediata-100practic-pentru-toate-problemele-organizatiei.html

www.Business-Edu.ro reprezinta resursa ta online de informare si dezvoltare. Aici mai poti gasi articole, interviuri, stiri, comunicate de presa, agenda de cursuri open, catalog de firme de educatie si dezvoltare, te poti abona la newsletter-ul saptamanal, poti comenta si propune subiecte noi de articole, te intalnesti cu specialisti din cele mai diverse domenii.
Vino si ia-ti portia ta zilnica de dezvoltare!

Imaginea conteaza in Business. Stii ce, cum si cand sa (nu) porti?

Eticheta de Business este sectiunea de pe Business-Edu.Ro unde gasesti idei, sfaturi si propuneri pentru fiecare dintre evenimentele la care trebuie sa mergi: cocktail party, petrecere de Craciun, intalnire de afaceri, pranz festiv cu colegii de birou, opera, interviu, in fiecare zi la birou, intalnire cu un client etc. Ce, cum si cand (nu) se poarta- sau ce trebuie sa stii pentru a fi mereu o prezenta memorabila!

Irina Markovits, Consilier de stil pentru Image Matters te provoaca la o analiza a aspectului tau exterior- cartea ta de vizita in orice imprejurare! Citeste articolele Irinei aici: http://business-edu.ro/Eticheta/Business/Eticheta/ si descopera in fiecare saptamana un nou articol. Pune-i intrebari, comenteaza sau cere-i sfaturi- doar asa afli exact ce te intereseaza!

Saptamana aceasta descifreaza codurile vestimentare si afla ce inseamna BUSINESS CASUAL , cand este recomandat acest stil si cum sa te incadrezi in el. (http://business-edu.ro/Business/Eticheta/descifreaza-codurile-vestimentare-business-casual.html)

www.Business-Edu.ro reprezinta resursa ta online de informare si dezvoltare. Aici mai poti gasi articole, interviuri, stiri, comunicate de presa, agenda de cursuri open, catalog de firme de educatie si dezvoltare, te poti abona la newsletter-ul saptamanal, poti comenta si propune subiecte noi de articole, te intalnesti cu specialisti din cele mai diverse domenii.
Vino si ia-ti portia ta zilnica de dezvoltare!

Busy File sau cand angajatii se fac ca lucreaza…

Inconstient sau nu, exista angajati (si nu putini) care dupa cele 8 ore de munca se simt extenuati fizic si psihic, insa tragand linie nu au realizat mare lucru in acea zi, desi NU au stat mai deloc! Paradoxal, nu?
Cristina Manole vorbeste in noul sau articol „Busy File (sau „plimbatul” dosarelor la birou…)” publicat in sectiunea Psihologie Aplicata/Analiza Tranzactionala a site-ului www.business-edu.ro despre acest fenomen foarte des intalnit in organizatiile din intreaga lume:
” In urma cu ceva timp o prietena imi povestea cat de obosita se simte, cat de repede ii trece timpul iar cand ajunge la sfarsitul anului isi da seama ca nu a facut mare lucru. Parea o poveste de tipul „mult zgomot pentru nimic”. Am invitat-o la o cafea si am trecut sa o iau de la serviciu. Asteptand-o in hol, timp de 15 minute am ametit de cat de multe persoane treceau dintr-un birou in altul salutandu-se scurt, cu totii purtand dosare sau hartii in mana. Am aflat ca nu era nimic special, asa se petreceau lucrurile de ani de zile.”

Ti se pare cunoscuta situatia? Atunci citeste integral articolul Cristinei aici (http://business-edu.ro/Psihologie-Aplicata/Analiza-Tranzactionala/busy-file-sau-plimbatul-dosarelor-la-birou.html) si nu uita sa iti spui si tu parerea ta sau sa ii propui Cristinei noi teme de discutie!

www.Business-Edu.ro reprezinta resursa ta online de informare si dezvoltare. Aici mai poti gasi articole, interviuri, stiri, comunicate de presa, agenda de cursuri open, catalog de firme de educatie si dezvoltare, te poti abona la newsletter-ul saptamanal, poti comenta si propune subiecte noi de articole, te intalnesti cu specialisti din cele mai diverse domenii.
Vino si ia-ti portia ta zilnica de dezvoltare!

Crisis= Danger + Opportinity

„Crisis= Danger + Opportinity” este titlul ultimului articol publicat de Ioana Pielescu in rubrica sa „Ma dezvolt, deci exist” de pe www.business-edu.ro!
„”When written in Chinese, the word „crisis” is composed of two characters. One represents danger, and the other represents opportunity.”
John F. Kennedy
Si nu am sa vorbesc despre „danger”, caci e suficient sa te uiti la televizor 5 minute si d?j? te apuca depresia? Asa ca, hai sa-i lasam pe altii sa-si umple subconstientul cu partea negativa si sa ne ocupam doar de ce ne poate aduce ceva bun.
Care ar putea fi oportunitatile?”
Descopera-le si citind integral articolul Ioanei: http://business-edu.ro/Guest-Editors/Ma-dezvolt-deci-exist/crisis-danger-opportinity.html

” Ma dezvolt, deci exist ” este una dintre cele 20 noi rubrici de pe site-ul www.business-edu.ro pe care le poti descoperi in sectiunea Guest Editors. 20 specialisti, traineri si coach-i vin in fiecare luna sa iti impartaseasca din experienta lor, sa iti raspunda la intrebari si propuneri, sa compare ceea ce se scrie in teorie cu ceea ce se intampla in realitate.

Daca esti interesat de vreunul din domeniile marketing, training, coaching, NLP, psihanaliza organizationala, work&life balance, dezvoltare personala, inteligenta emotionala, customer care, sales, branding, business sau relatii interumane atunci vino si ia-ti zilnic resursele de pe www.business-edu.ro !

Vanzari, Martin Luther King si Winston Churchill. Vezi legatura?

Care poate fi legatura dintre faimosul discurs „I have a dream” al lui Martin Luther King de acum 45 de ani, talentul de orator al lui Winston Churchill si domeniul SALES?
Aparent, niciuna. Citind insa articolul publicat de Marius Decuseara in rubrica sa „Sales Training” a site-ului www.business-edu.ro o sa fi uimit sa descoperi ca totusi exista o legatura ce poate contribui la dezvoltarea abilitatilor tale de vanzator.

Articolul scris de Marius se numeste „I have a dream” (http://business-edu.ro/Guest-Editors/Sales-Training/i-have-a-dream.html) si face parte din seria de articole scrise de 20 dintre cei mai buni specialisti – traineri, coach, psihanalisti, profesionalisti- care te invita in sectiunea Guest Editors a site-ului www.business-edu.ro pentru a gasi resurse si a afla raspuns la intrebarile tale legate de dezvoltare personala, cariera, training, business, coaching, marketing, psihanaliza organizationala, comunicare si creativitate, NLP, branding, inteligenta emotionala, sales, customer care si altele.

Marius dezvolta rubrica Sales Training, unde te asteapta in fiecare luna cu noi articole!

Pe www.business-edu.ro mai gasesti interviuri, agenda de cursuri, catalogul firmelor, jobs, glosar de termeni, video precum si alte resurse si informatii utile! Ia-ti portia de dezvoltare de pe www.business-edu.ro !

Ce faci atunci cand nu-ti mai place… ceea ce faci?

Se spune sa „ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se intample!”. Insa si daca se intampla, si ne bucuram ca s-a intamplat? Pana la un punct… Cu totii avem momente in care simtim ca ceea ce pana ieri ne bucura, astazi nu ne mai multumeste si vrem ALTCEVA. In cel de-al 4-lea articol al sau din seria „Traieste-ti viata!” publicata in sectiunea Guest Editors a site-ului www.business-edu.ro, Romeo Cretu iti vorbeste despre ce posibilitati ai atunci cand te loveste de o astfel de situatie.

Citeste si articolele publicate de Romeo (http://business-edu.ro/Guest-Editors/Traieste-ti-viata/despre-al-patrulea-pas.html) si nu uita sa ii spui si parerea ta!

Romeo Cretu este unul dintre cei 20 de specialisti- traineri, coach, psihanalisti, profesionalisti- care te invita in sectiunea Guest Editors a site-ului www.business-edu.ro pentru a gasi resurse si a afla raspuns la intrebarile tale legate de dezvoltare personala, cariera, training, business, coaching, marketing, psihanaliza organizationala, comunicare si creativitate, NLP, branding, inteligenta emotionala, sales, customer care si altele.
Romeo dezvolta rubrica Traieste-ti viata!, unde te asteapta in fiecare luna cu noi articole!

Pe www.business-edu.ro mai gasesti interviuri, agenda de cursuri, catalogul firmelor, jobs, glosar de termeni, video precum si alte resurse si informatii utile! Ia-ti portia de dezvoltare de pe www.business-edu.ro !

De ce concursurile intre echipele de vanzari iti distrug afacerea?

De cate ori nu te-ai gandit sa iti motivezi membrii echipei tale de vanzari sau echipele organizand un concurs de vanzari cu premii mai mult decat motivante? Si Dan Berteanu a facut acest lucru si din experienta sa a ajuns la concluzia ca in loc de efecte pozitive, aceste jocuri duc mai degraba la distrugerea afacerii. In articolul sau „Organizati concursuri pentru forta de vanzari? Sunteti in pericol!” publicat pe site-ul www.business-edu.ro el vorbeste despre pericolele care apar atunci cand incerci sa iti motivezi vanzatorii prin concursuri:
„De-a lungul anilor, din dorinta de a avea performanta si oameni de vanzari motivati, am organizat concursuri de vanzari. De altfel, multi alti manageri cred ca au facut-o. Mecanismul este simplu:
1. stabilim un obiectiv de genul cine vinde cel mai mult sau cine face cele mai multe comenzi
2. acordam un premiu substantial in bani sau weekend platit pentru doua persoane
3. ne asteptam ca toti sau macar marea majoritate a oamenilor sa fie motivati si „sa traga tare” ca sa castige”

Citeste si tu integral articolul scris de Dan aici: (http://business-edu.ro/Guest-Editors/Piata-muncii-print-sau-cersetor/organizati-concursuri-pentru-forta-de-vanzari-sunteti-in-pericol.html) si urmareste in fiecare luna rubrica sa „Piata muncii: print sau cersetor?” de pe www.business-edu.ro

Dan Berteanu este unul dintre cei 20 de specialisti- traineri, coach, psihanalisti, profesionalisti- care te invita in sectiunea Guest Editors a site-ului www.business-edu.ro pentru a gasi resurse si a afla raspuns la intrebarile tale legate de dezvoltare personala, cariera, training, business, coaching, marketing, psihanaliza organizationala, comunicare si creativitate, NLP, branding, inteligenta emotionala, sales, customer care si altele.

Pe www.business-edu.ro mai gasesti interviuri, agenda de cursuri, catalogul firmelor, jobs, glosar de termeni, video precum si alte resurse si informatii utile! Ia-ti portia de dezvoltare de pe www.business-edu.ro !

Mai multe informatii:
Luiza Pirvulescu
luiza.pirvulescu@business-edu.ro
0729850935

spot_imgspot_img