Concert de muzica sacra

Corul de Copii Radio, ansamblul Radio Romania, care a aniversat in anul 2015 nu mai putin de 70 de ani de activitate, va invita sambata, 16 aprilie, ora 19.00, in asteptarea sarbatorii Pastelui, la un frumos concert de muzica baroca sacra.
Sub bagheta dirijorului ansamblului, Voicu Popescu, veti asculta partituri semnate de Bach, Pergolesi, Albinoni si altele. Evenimentul va avea loc cu participarea a doua soliste vocale – Florina Ilie si Andreea Iftimescu, foste membre ale corului care isi construiesc in prezent o frumoasa cariera internationala. La pian o veti aprecia pe Magdalena Faur, iar la orga pe Simona Sandulescu. Pe afisul concertului se afla si grupul instrumental de muzica baroca condus de Mihail Ghiga: “Collegio stravagantea”, formatie pe care o veti aplauda in lucrarea lui Pergolesi – Stabat Mater.
Despre acest eveniment prezentat de Corul de Copii Radio, dirijorul Voicu Popescu declara: “Am considerat ca pentru membrii Corului de Copii Radio parcurgerea unor repertorii cu arii stilistice cat mai diferite ajuta unei cunoasteri mai profunde a fenomenului muzical. De aceea, dupa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *