Concertul U2 la Bucuresti foarte aproape de realitate

Concertul U2 la Bucuresti foarte aproape de realitate

Cel mai mare stadion din sud-estul Europei merita, insa, sa fie inaugurat cu fast. Asa ca autoritatile negociaza intens cu managerii irlandezilor.

Dupa Rolling Stones, Madonna si AC/DC, romanii au acum sansa sa ii aplaude la scena deschisa si pe irlandezii de la U2. Publicul ii asteapta din anii “90.

Spectacolul ar putea fi progamat dupa data de 10 august. Pana atunci va fi gata si arena “”Lia Manoliu”” proiectata sa primeasca 55.000 de spectatori.

Autoritatile spun ca vor fi probabil patru sau cinci categorii de bilete, cele mai scumpe fiind la cele doua loje, cam 500 de locuri, VIP, dupa care toata zona principala, zona business, cam 3.400 de locuri, tribuna a II-a va fi a treia categorie si peluzele, ultima categorie.

Cat despre pretul acestor bilete, ar putea oscila intre 25 si 80 de euro. Destul de greu de realizat, avand in vedere ca in concertele pe care U2 le sustine anul acesta in America tichetele se vand si cu 269 de dolari.

Banii pentru organizarea concertului, spune primarul Sorin Oprescu, vor veni din sponsorizari si estimeaza ca vor fi in jur de un milion de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *