Concurs de sandvisuri intre bloggeri romani. Ce a pregatit castigatorul

Cinci bloggeri culinari romani, Laura Laurentiu, Oana Igretiu, Teo Rogobete, Cristina Toth si Florin Itu, au participat, joi, la un concurs de sandvisuri organizat in Capitala. Castigatorul, Florin Itu, blogger la Crazy Mother Cooker, a pregatit un sandvis cu salam Chorizo tras la tigaie, branza de capra, castraveti murati, oua de prepelita si sos Sriracha.
Deschideti galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu sandvisul castigator si echipa care l-a pregatit.?
Reteta castigatoare a fost propusa de Melinda Teohari, care a pregatit sandvisul pentru eveniment alaturi de bloggerul Florin Itu.
Cei cinci bloggeri participanti si-a cautat parteneri in bucatarie inca din luna august, cand si-au invitat cititorii sa le propuna retete care sa merite premiul organizatorilor.
Pe locul al doilea s-a clasat bloggerul de la Savori Urbane, Oana Igretiu, care a pregatit alaturi de coechipierul ei, Cezar, un sandvis Stromboli rulat, cu multe straturi de salam, sunca si branza.
Clasata pe locul al treilea, Teo Rogobete, blogger la Teo`s Kitchen, a pregatit a”Paella Sandwich”, dupa reteta propusa de coechipiera aleasa de ea, Corina Apostu.?
Bloggerul Cristina …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *