Concurs Disney: Vrei o papusa Printesa Sofia I pentru copilul tau? Afla cum poti castiga!

Printesa s-a intors! Este reintoarcerea pe care o asteptau toti micutii. Aflati in sezonul 3 din Sofia Intai ce aventuri magice o asteapta pe printesa si pe prietenii ei. Pregatiti-va sa patinati, dansati si cantati alaturi de Sofia.
SOFIA INTAI – un nou sezon, din ?17 octombrie, noi episoade in fiecare sambata de la ora 10:00.

Cu acest prilej, Sfatulparintilor.ro si Disney Romania te invita la concurs, in perioada 26 octombrie – 8 noiembrie 2015. Raspunde la intrebarea concursului si poti castiga unul din cele 10 premii oferite de Disney Romania.
Cand se desfasoara concursul
Concursul se desfasoara in perioada 26 octombrie – 8 noiembrie 2015.

Ce castigi
Poti castiga unul dintre cele 6 premii oferite de Disney Romania, respectiv una dintre cele 10 papusi Printesa Sofia I.

(fotografie cu titlu de prezentare)
?
?
Cum participi la concurs
Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 26 octombrie – 8 noiembrie 2015 si raspunde la intrebarea de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.
Ce iti place la serialul Printesa Sofia I si de ce l-ai recomanda si celorlalti parinti?

Cand se afiseaza castigatorii
Castigatorii se afiseaza luni, 9 noiembrie, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate 10 raspunsuri.

Succes tuturor!

REGULAMENT CONCURS1. Concursul Disney: Vrei o papusa Printesa Sofia I pentru copilul tau? Afla cum poti castiga! este valabil in perioada 26 octombrie – 8 noiembrie 2015.2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 10 premii oferite de Disney Romania, respectiv cate una dintre cele 10 papusi Printesa Sofia I.
Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a?www.sfatulparintilor.ro,?in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
Castigatorii vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *