Confesiuni socante din inchisoare ale elevului care s-a iubit cu profesoara sa

Lucian Carcalet va deveni om liber in sase luni

Carcalet are 24 ani si este din localitatea ieseana?Tibanesti. Acesta a ajuns in spatele gratiilor dupa ce a comis o crima in anul 2003. “M-am intalnit intr-o seara, cu un prieten de scoala, care se certase cu un barbat mai in varsta. Si m-am dus cu el si l-am batut pe barbatul acela cu care se certase. Era prin 2003, in septembrie. Aveam doar 16 ani. Eram un copil. Nu mi-am dat seama ce fac”, a declarat Lucian Carcalet in interviul acordat jurnalistilor de la bzi.ro.
“Am primit sapte ani si jumatate de inchisoare. Mai am vreo sase luni de executat. In fata judecatorilor am recunoscut o parte din fapte. O parte le-am recunoscut, o parte nu le-am recunoscut. Cred ca am fost condamnat pe nedrept pentru ca eu nu am stiut unde se ajunge atunci cand l-am batut pe acel om. Eu m-am dus sa-l bat pe unu, nu m-am dus sa-l omor. Nu aveam intentia sa-l omor si nu stiam ca asta se va intampla. A fost o greseala. Victima a murit la o saptamana, avea vreo 40 de ani”.
Lucian Carcelet a devenit unul dintre cei mai invidiati detinuti dupa ce ar fi avut o relatie cu profesoara de sa de fizica din penitenciar. Aceasta a negat insa:?”Sunt ferm convinsa, nu am avut nicio relatie cu detinutul. Doamne fereste! Cum sa ma indragostesc eu de el? Doamne! Intr-o clasa sunt atatia elevi! Acolo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *