Conflict intre mai multi tineri si doi politisti locali, sambata noapte, in centrul Capitalei

Cativa tineri aflati in noaptea de sambata spre duminica in centrul Capitalei au intrat in conflict cu doi politisti locali, care au vrut sa ii legitimeze, ei sustinand ca unul din agenti a tras spre ei, in timp ce politistul neaga si spune ca a fost agresat de tinerii respectivi, scrie Mediafax.
Politia Capitalei a fost sesizata, duminica, dupa ora 1.00, ca are loc un conflict intre mai multi tineri si agenti ai Politiei Locale.
Cinci tineri si doi politisti locali implicati in conflict au fost audiati la Sectia 1 in cursul noptii, dupa ce doi dintre tineri si un politist local au primit ingrijiri medicale la Spitalul Floreasca pentru contuzii minore si zgarieturi la nivelul capului, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.
Din declaratiile lor rezulta ca tinerii strigau ceva pe strada, iar politistii locali au vrut sa ii legitimeze. Unul dintre tineri i-ar fi cerut politistului local sa se legitimeze el mai intai, dupa care a izbucnit conflictul.
Potrivit tinerilor, politistul local ar fi scos arma din dotare, un pistol cu bile, si ar fi si tras in ei. Politistii locali sustin in schimb ca agentul respectiv a fost agresat de tineri si ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *