Congresul SUA va da curs cererii presedintelui Trump de a ancheta presupusa ascultare a telefoanelor sale inainte de a deveni sef de stat

Comisia pentru informatii a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii a anuntat?ca va da curs cererii presedintelui Donald Trump?de a ancheta presupusa ascultare a telefoanelor sale, inainte ca acesta sa devina presedintele SUA, transmite AFP, potrivit Agerpres.
Congresmanul republican Devin Nunes, presedintele comisiei pentru informatii, a afirmat ca “unul din elementele asupra caruia se concentreaza ancheta este reactia guvernului american la actiunile intreprinse de serviciile de informatii ruse in timpul campaniei americane”. Comisia condusa de Nunes ancheteaza posibile legaturi intre campania electorala a lui Trump si Rusia. Duminica, reprezentantul statului California, citat de AFP, a declarat ca parlamentarii vor incerca “sa afle daca guvernul a efectuat actiuni de supraveghere a unor responsabili sau reprezentanti ai echipei de campanie a unui partid politic”.
Solicitarea presedintiei americane a fost facuta duminica, dupa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *