Consilierul judetean care a redistribuit o fotografie trucata cu Iohannis imbracat in uniforma de nazist a demisionat

Consilier judetean din Vrancea, Constantin Guguianu, ales pe listele PSD, a demisionat, luni, dupa ce a redistribuit pe retelele de socializare o fotografie trucata cu presedintele Klaus Iohannis, in care acesta apare in uniforma de ofiter nazist.

“Ca urmare a actiunii personale de a redistribui pe retelele sociale o fotografie trucata cu Presedintele Romaniei, consilierul judetean Constantin Guguianu si-a prezentat luni, 14 ianuarie 2019, demisia din demnitatea publica, dar si din calitatile detinute in cadrul organizatiei PSD Vrancea.
Pe aceasta cale PSD Vrancea se delimiteaza de actiunile domnului Constantin Guguianu si condamna ferm acest tip de comportament!”, anunta biroul de Presa al PSD Vrancea.
Consilierului judetean Constantin Guguianu a redistribuit pe Facebook o fotografie trucata care il infatiseaza pe presedintele Klaus Iohannis in uniforma de ofiter nazist.
Constantin Guguianu este fost ofiter de contrainformatii militare si de 15 ani este consilier judetean la Vrancea ales pe listele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *