Consilierului municipal Doru Giugula NU POATE JUSTIFICA 250.000 de euro. …

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat o diferenta de 250.000 de lei intre averea dobandita si veniturile realizate de consilierul general al Capitalei Doru Giugula, care, totodata, este suspectat de fals in declaratii in legatura cu un credit bancar de 650.000 de euro, potrivit Mediafax.
Potrivit ANI, averea dobandita de catre Giugula in perioada exercitarii functiei publice pentru care au fost identificate parti de natura nejustificata, respectiv intervalul 2008 – 2011, este in cuantum de 1.116.625 de lei (aproximativ 250.000 de euro).
“Avand in vedere cele de mai sus, s-a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, potrivit dispozitiilor art. 17, alin. 4 din Legea nr. 176/2010, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la averea dobandita si veniturile realizate de catre Doru Mihai Giugula in perioada exercitarii functiei publice. Persoana a carei declaratie de avere a fost supusa evaluarii, fiind identificate diferente semnificative, este considerata incompatibila”, precizeaza ANI.
De asemenea, in cazul lui Giugula exista indicii referitoare la posibila savarsire a infractiunii de fals in declaratii, intrucat, in declaratiile de avere, completate si depuse pentru perioada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *