Constantin Boscodeala vrea sa-si rezolve „problemele cu justitia” pentru a fi reales la sefia PSD Buzau

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Departamentul Corespondenti Publicat la: 30.05.2015 16:55 Ultima actualizare: 30.05.2015 16:56

Presedintele PSD Buzau, Constantin Boscodeala, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, decizia nefiind insa definitiva, spune ca, daca isi va rezolva problema cu justitia, nu ii va sta „nimeni in cale” la alegerile pentru functia de sef al filialei, programate in toamna.

Peste 200 de social-democrati buzoieni s-au intrunit, sambata, la Conferinta Judeteana Extraordinara, la care, printre altele, s-a votat acceptarea in structurile partidului a primarilor veniti in urma ordonantei care a permis temporar migrarea alesilor locali, transmite corespondentul MEDIAFAX.
De asemenea, s-a stabilit data alegerilor in organizatie, precum si formula de calcul care va stabili numarul de reprezentanti la Conferinta Judeteana, atunci cand va fi desemnat noul presedinte al PSD Buzau.

La stabilirea formulei de calcul respective, au existat discutii in contradictoriu, presedintele executiv Marian Ghiveciu contestand formula propusa de Constantin Boscodeala.
La finalul sedintei, Constantin Boscodeala a declarat ca, daca isi va rezolva problemele in justitie, el fiind condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu fara ca decizia sa fie definitiva, va candida in toamna pentru un nou mandat de sef al PSD Buzau.
„Eu sunt nevoit sa fac un pas inapoi pentru ca s-au ivit problemele cu justitia pe care le stiti, insa vreau sa va anunt ca, daca-mi voi rezolva problema pana in toamna, nu-mi va sta nimeni in cale pentru functia de presedinte”, a spus Boscodeala.
In 10 februarie, Constantin Boscodeala, primar al Buzaului si presedinte al organizatiei judetene a PSD Buzau, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care fusese trimis in judecata de DNA in iulie 2013, fiind acuzat ca a acordat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei catre Fotbal Club Gloria Buzau, decizia Judecatoriei Brasov nefiind definitiva.
De altfel, Boscodeala a facut apel, care se judeca acum la Curtea de Apel Brasov.
De asemenea, in …

spot_imgspot_img