Constantin: PC nu se opune propunerii PNL pentru Transporturi, nu sunt neintelegeri in USL

de Andreea Tobias, Dan Lungu Publicat la: 23.08.2013 20:24 Ultima actualizare: 23.08.2013 20:25

Mediafax Foto
PC nu se va opune nominalizarii pe care o va face PNL pentru Ministerul Transporturilor, spune liderul conservatorilor, Daniel Constantin, potrivit caruia nu exista neintelegeri in USL in privinta lui Nini Sapunaru, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Nu ne vom opune si nu cred ca s-a opus niciodata PNL la o nominalizare a PC. Nu ne vom opune nominalizarii pe care o va face PNL. Este atributul PNL, cred ca au toata responsabilitatea de a propune oameni valorosi in fruntea Ministerului Transporturilor, au oameni valorosi care pot sa raspunda cerintelor si cred ca va fi o chestiune de discutie intre PNL si cel care conduce Guvernul, in speta premierul Victor Ponta”, a declarat, vineri, la Alba Iulia, liderul PC, Daniel Constantin, raspunzand unei intrebari.

Acesta a adaugat ca neintelegerile din USL privind nominalizarea unui ministru la Transporturi sunt “speculatii”.
“Sunt speculatii. Nu stiu daca e o nemultumire in interiorul aliantei, nu stiu daca nu a fost de acord premierul Ponta. Astea sunt lucruri care probabil ca s-au discutat deja intre domnul Ponta si domnul Antonescu. Sigur ca noi vom sustine pozitia PNL in ceea ce priveste nominalizarea. In egala masura, premierul, asa cum de fiecare data, are ultimul cuvant in nominalizari, dupa consultarea, sigur, cu presedintele partidului care propune. Eu sunt convins ca nu sunt neintelegeri si ca lucrurile vor fi clarificate duminica, dupa sedinta PNL”, a afirmat Daniel Constantin.
Daniel Constantin s-a aflat vineri intr-o in vizita de lucru in judetul Alba, el avand intalniri, in calitate de ministru al Agriculturii, cu sefii institutiilor deconcentrate din subordinea Ministerului Agriculturii, cu producatorii si fermierii din judet.
Totodata, Constantin a vizitat doua societati de industrie alimentara din Alba si o ferma de crestere a animalelor.
Deputatul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *