Constantinescu, dupa ce a pierdut batalia pentru sefia UNCJR: Votul a fost influentat de premierul Ponta, s-a suparat din cauza arieratelor

0

de Cristian ANDREI Publicat la: 13.03.2013 20:25 Ultima actualizare: 13.03.2013 22:40

MEDIAFAX FOTO – Bogdan MARAN
Presedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat dupa ce social-democratii au votat ca Marian Oprisan sa fie candidatul partidului pentru functia de presedinte al UNCJR, ca premierul Ponta a intervenit in favoarea lui Oprisan. Surse din PSD au declarat pentru gandul ca mesajul lui Ponta ca Oprisan sa fie ales presedinte UNCJR a fost dat azi la pranz, desi multi presedinti de Consilii Judetene venisera la Bucuresti pentru a-l vota pe Nicusor Constantinescu. Decizia sustinerii lui Marian Oprisan pentru aceasta functie a fost definitivata marti seara la sedinta USL, liberalii fiind de acord cu ea.

“Aici la PSD votul a fost politic, influentat de conduerea partidului, de Guvern, inclusiv de premier, datorita pozitiei pe care am avut-o cu arieratele. Asta este, daca asa am inteles noi sa respectam autoritatile locale si sa stam numai drepti in fata Guvernului, eu nu sunt asa.? Din pacate pentru mine, ceea ce am declarat vizavi de arierate in apararea autoritatilor locale a deranjat Guvernul si puterea. Puterea nu suporta ca cineva sa aiba verticalitatea sa spuna adevarul atunci cand greseste”, a spus suparat Nicusor Constantinescu.
El a adaugat ca au fost influentati in special tinerii presedinti de Consilii Judetene. Presedintele CJ Constanta a precizat ca nu va candida pentru nicio functie in structurile de conducere al UNCJR.
“Aceasta discutie pe care am provocat-o a facut foarte bine chiar daca nu am fost ales presedinte UNCJR, functia de presedinte UNCJR este vremelnica, am suparat pe unii si pe altii ca am spus lucrurilor pe nume, dar sacrificiul acesta nu este important, este prea mic pentru ce am reusit sa realizam”, a subliniat Constantinescu.
Seful CJ Constanta a declarat ca nu este sigur ca UNCJR va fi mai puternica dupa aceste alegeri, din cauza faptului ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *