Copanele de pui marinate

Iata o reteta de copanele de pui marinate.

Ingrediente7 copanele2 linguri cu miere1 linurita seminte de mustar2 linguri ulei de masiline1 lingurita de sare1 lingurita de piper2 foi de dafin

2 cm de ghimbircimbru2 catei de usturoi1 pahar de vin

Mod de preparareCarnea se spala si se sterge cu un prosop. Foile de dafin, usturoiul, ghimbirul se piseaza cu pisatorul de usturoi. Se amesteca toate ingredintele dupa care adaugam paharul de vin si se omogenizeaza,adaugam carnea,acoperim si dam la frigider cca 2 ore. Asezam carnea in tava si dam la cuptor pana se rumensc frumos. Eu am adaugat peste carne amestecul de condimente in care a stat carnea.
Am servit cu cartofi prajiti si mujdei. Eu cartofi prajiti ii curat,tai si ii pun intr-un bol cu apa rece la frigider cca 1 ora dupa care ii prajesc in ulei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *