Copos despre amanarea confirmarii planului de reorganizare al FC Rapid: Sunt daramat!

de Adrian Petculescu, Adrian Tone Publicat la: 17.05.2013 21:43 Ultima actualizare: 17.05.2013 21:44

ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO
Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri seara, ca este “daramat” de decizia Tribunalului Bucuresti de a amana pentru 13 septembrie planul de reorganizare al societatii care administreaza clubul giulestean, amanare ce ar putea duce la retrogradarea echipei din Liga I.
“Sunt nu dezamagit, sunt daramat de aceasta decizie”, a declarat Copos, dupa ce a iesit din sediul ICCJ, unde a participat la ultimul termen al dosarului transferurilor, in care este inculpat.

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, ca termen pentru confirmarea planului de reorganizare a SC FC Rapid SA data de 13 septembrie, in cadrul dosarului de insolventa al societatii care administreaza gruparea giulesteana de fotbal.
Instanta de fond si mai apoi Comisia de Apel a Sistemului National de licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal au respins dosarul FC Rapid, club aflat in insolventa, privind acordarea licentei pentru editia 2013-2014 a Ligii I. Motivul a fost legat de neconfirmarea planului de reorganizarea de catre tribunal pana la data analizei cererii de acordare a licentei.
Conform regulamentului, dupa data de 10 mai, cluburile care nu au primit licenta la instantele de pe plan national pot ataca decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care trebuie sa se pronunte pana in 31 mai, cand se incheie procedura de licentiere.
Copos afirmase, luni, agentiei MEDIAFAX, ca FC Rapid va ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne decizia de neacordare a licentei. In urma amanarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *