Copper Beech Group investeste in proiectul rezidential Blue Tower din Colentina

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dezvoltatorul imobiliar Copper Beech va investi 30 milioane de euro in construirea a 156 de apartamente in zona Colentina din Bucuresti, strada Fabrica de Gheata, a anuntat miercuri compania.

Proiectul intitulat ?Blue Tower? va oferi un mix de apartamente, de la garsoniere pana la penthouse-uri, iar lucrarile de constructie au fost deja demarate si se vor finaliza la jumatatea anului 2009.

In urmatorii cinci ani, Cooper Beech Group intentioneaza sa investeasca 2,5 miliarde euro in Romania pentru a dezvolta 16.000 de locuinte in Bucuresti si in zonele limitrofe, compania sustinand ca detine deja 600 de hectare de teren pentru aceste proiecte.

Cladirea ?Blue Tower? are 16 etaje si este construita pe un teren de 5.500 metri patrati, in imediata apropiere a lacului Plumbuita. Blue Tower este situat la patru kilometri de centrul orasului.

Locuitorii cladirii vor avea la dispozitie modalitati alternative de transport, aceasta fiind aproape de statia de metrou Obor si avand conexiune foarte buna la mijloacele de transport in comun de la suprafata.

Garsonierele au o suprafata medie de 45 de metri patrati, apartamentele cu doua camere, 79 de metri patrati, cele cu trei camere, 120 de metri patrati, cele cu patru camere, 170 de metri patrati, in timp ce penthouse-urile au 200 de metri patrati. Toate apartamentele au la dispozitie parcare, atat supraterana, cat si subterana.

Compania a mai anuntat crearea Clubului Copper Beech, in parteneriat cu marci renumite, precum LG sau Mobexpert, beneficiarii locuintelor avand astfel acces la anumite oferte preferentiale din partea acestor companii. Constructia Copper Beech Blue Tower este finantata de Alpha Bank si proiectata de Graphic Studios.

Compania Aquarius Grup este manager de proiect, lucrarile de constructie sunt executate de Total Confort, iar agentul exclusiv de vanzare este Eurisko.

Compania Copper Beech a mai anuntat miercuri, achizitia a sase milioane de metri patrati de teren in Bucuresti si in zonele limitrofe ale orasului. Copper Beech va lansa saptesprezece proiecte in urmatorii cinci ani, construind astfel 16.000 de locuinte. Suma pe care compania o va investi in aceste proiecte este de 2,5 miliarde de euro.

spot_imgspot_img