Corneliu Vadim Tudor, chiulangiul parlamentului

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Activitatea parlamentarilor in sesiunea februarie-iunie 2007 a fost destul de scazuta, arata raportul Institutului pentru Politici Publice (IPP) dat ieri publicitatii.

Cel mai chiulangiu parlamentar a fost presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, cu doar 2,1a prezente. Lui i se alatura PSD-istii Sorin Oprescu, cu 4,6% prezente, si Mircea Geoana, cu 4,8%. La Camera Deputatilor, in fruntea clasamentului alesilor pe care-i ?incurca? serviciul s-a situat Anca Boagiu (PD), cu doar 3% din prezente. Nici Crin Antonescu (PNL) si nici Viorel Hrebenciuc (PSD) nu s-au dovedit mai harnici. Primul a avut 14,1% prezente, iar al doilea, 14,8%.

Cel mai constiincios deputat din sesiunea trecuta a fost liberalul Gheorghe Gabor, cu 97,4% din prezente, urmat de Iuliu Ioan Furo (PRM – 95,2%) si de independentul Claudius Mihail Zaharia (94,7%). In cazul senatorilor, in ierarhie conduce un PD-ist, Gheorghe David (91,2%). Mario Oprea (PNL) cu 89,6% si Gheorghe Funar (PRM) cu 89,1% s-au clasat pe locurile doi, respectiv, trei.

Deputatul Tiberiu Musetescu (PSD) nu a avut nicio initiativa legislativa in sesiunea februarie-iunie 2007, situatie in care se afla si senatorul Octav Cozmanca (PSD). Cel mai harnic a fost deputatul independent Mircia Giurgiu, cu 110 initiative legislative. La Senat, in schimb, peremistii domina acest top. Cu Gheorghe Funar in frunte (206 de initiative legislative), noua dintre cei 16 senatori PRM se afla in primii zece cu cele mai multe initiative.

?La PRM este o practica, ca atunci cand unul dintre membrii partidului depune o initiativa legislativa, toti ceilalti vin si semneaza si ei?, a declarat reprezentantul IPP Doru Frantescu.

spot_imgspot_img