Corpul de control al premierului incepe verificari la CNAS asupra functionarii cardului de sanatate

Corpul de control al premierului va incepe verificari la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), vizand functionarea sistemului cardului de sanatate.
“Din dispozitia premierului Dacian Ciolos, o echipa coordonata de Corpul de Control al primului-ministru va incepe o actiune de control la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru a verifica modul de functionare a sistemului informatic al cardului national de sanatate”, a anuntat joi Biroul de Presa al Guvernului.
Controlul va fi realizat de o echipa mixta, formata din reprezentanti ai Corpului de control al primului-ministru si reprezentanti ai Corpului de control al ministrului Sanatatii. Acestia vor verifica perioada de la 1 ianuarie 2016 pana in prezent.
Controlul a fost decis in urma disfunctionalitatilor inregistrate in functionarea sistemului informatic al cardului national de sanatate.
Sistemul informatic al cardului national de sanatate a fost nefunctional in repetate randuri, pentru perioade care au ajuns si pana la 72 de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *