Cosmin Contra continua razboiul cu Hagi: Ianis nu este pregatit sa vina la echipa nationala

Gheorghe Hagi l-a criticat dur la 11 mai pe Cosmin Contra pentru ca nu l-a convocat pe fiul sau, Ianis Hagi, la echipe nationala si nici pe Bogdan Tiru, in schimb i-a chemat la lot pe fundasii Ionut Nedelcearu, care s-a imbatat in cantonamentul echipei Dinamo, si Cosmin Moti, care nu a evoluat in ultima perioada la Ludogoret.
“Gica a avut o iesire care nu era momentul pentru ea. No analizam foarte serios ceea ce se intampla la echipa nationala. In momentul de fata eu sunt antrenorul echipei nationale. Eu am hotarat ca filozofie si prin prisma calitatilor anumilor jucatori, in momenul de fata Budescu si Stanciu imi dau mult mai multe decat mi-ar da Ianis Hagi din punct de vedere al filozofiei noastre. Este in lotul largit, este in atentia noastra. Din punctul meu de vedere, antrenorul echipei nationale, in momentul de fata Ianis Hagi nu este pregatit sa vina la echipa nationala”, a spus Contra miercuri.
Tehnicianul a vorbit si despre problemele medicale pe care le au unii jucatori si despre motivul absentei lui Claudiu Keseru si Cosmin Moti. “Keseru si Moti incep pregatirea la echipa lor de club in 4 iunie. Am fost rugati de cei de la Ludogoret si de jucatori… Daca ii chemam la echipa nationala nu aveau deloc vacanta. Florin Andone are problema la ochi, o miopie, pe 25 e programat la operatie, dupa care trebuie sa aiba un repaus de trei saptamani. Razvan Marin s-a accidentat cu o etapa inainte de a se incheia campionatul in Belgia. O entorsa cu ruptura de ligamente. Vlad Chiriches s-a operat la umar. Dragos Grigore are o tendinita cu bursita destul de grava, daca venea erau mari sanse sa se rupa tendonul luu Ahile. Am hotarat ca el sa mearga la Roma sa faca o recuperare foarte buna. Mihai Pintilii acum trei zile la antrenamet a facut ruptura”, a explicat selectionerul.
El a precizat insa ca exista intotdeauna pregatite variante pentru situatiile in care exista accidentari. “Din punctul asta de vedere nu sunt probleme”.
Cosmin Contra a declarat ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *