Cosmin Contra, concluzii dupa meciul Serbiei: “Are probleme in aparare, sunt increzator. Poate unii dintre ei se vor retrage”

“Serbia a facut o prima repriza slabuta, dar in partea a doua a facut un presing avansat. Brazilia are jucatori de calitate. Serbia ramane o echipa puternica de la mijloc in sus, are probleme in aparare. Eu mi-am facut o imagine despre aceasta echipa. Poate unii jucatori ai sarbilor se vor retrage”, a spus Cosmin Contra, intr-o interventie telefonica la TVR.
“Eu sunt increzator, dar si realist in acelasi timp. Din punctul meu de vedere ne putem bate cu orice echipa daca vom pregati bine meciurile. Dar trebuie sa fim realisti si sa spunem ca Serbia e o echipa puternica si daca prinde o zi buna poate invinge pe oricine. Sa nu credem ca daca au fost eliminati acum inseamna ca trebuie sa fim mai increzatori ca-i putem bate foarte usor”, a adaugat Cosmin Contra.
Brazilia a castigat cu 2-0 meciul jucat contra Serbiei la Moscova, pe Stadionul Spartak. Golurile sud-americanilor au fost marcate de Paulinho (36) si Thiago Silva (68). Din Grupa E s-au calificat mai departe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *