Cosmin Contra: I-am izolat pe baieti de subiectul Mutu

0
1

de Departamentul Sport – Mediafax Publicat la: 21.11.2013 17:04 Ultima actualizare: 21.11.2013 17:30

Antrenorul echipei Petrolul Ploiesti, Cosmin Contra, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca nu vrea ca posibilul transfer al atacantului Adrian Mutu sa creeze tensiune in cadrul lotului si a precizat ca in cazul in carea mutarea se va concretiza ii va gasi un loc acestuia in primul 11.
“I-am izolat pe baieti de acest subiect. Nu este nimic oficial, nu stiu daca sosirea lui Mutu se va materializa. Oricum, daca vine, vine din ianuarie. Nu i-am intins o mana, daca va veni, va aduce un plus de valoare echipei. Eu cred ca poate face inca lucruri bune pentru fotbal. Imi plac jucatorii de valoare, dar nu inseamna ca vreau sa revitalizez pe cineva. In plus, il cunosc pe Mutu foarte bine, am fost colegi de camera 10 ani, va fi mai usor sa-l “ghidonez”. El sa vina, ca ii gasesc eu locul pe care sa joace. Acum, noi trebuie sa ne concentram sa luam cat mai multe puncte in campionat ca sa tinem aproape de Steaua,”” a spus Contra, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cosmin Contra a mentionat ca formatia pe care o pregateste are nevoie de victorie in partida cu Viitorul Constanta, contand pentru etapa a XV-a a Ligii I, deoarece vine dupa doua rezultate de egalitate. “Intalnim o echipa tanara, dornica de afirmare, iar Gica Hagi merita felicitari pentru tot ce a facut la academia sa. Pentru noi e un meci foarte important, multi il considera usor, dar nu va fi deloc asa. Venim dupa doua …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here