Cosmonautul Dumitru Prunariu ar putea candida din partea PSD in Brasov

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cosmonautul Dumitru Prunariu ar putea candida la Parlament din partea PSD intr-un colegiu din Brasov, insa nu este inca exclusa varianta candidaturii in Capitala, a declarat vineri secretarul general al PSD, Titus Corlatean.

Titus Corlatean, si el viitor candidat intr-un colegiu brasovean, a mai precizat ca Prunariu a fost ofertat de presedintele PSD Brasov, Constantin Nita. Nita i-a propus acestuia sa reprezinte Brasovul in special pentru ca Prunariu s-a nascut in acest oras, iar cosmonautul este interesat sa candideze aici.

Secretarul general al PSD a mai spus insa ca deocamdata nu este exclusa nici varianta unei candidaturi a cosmonautului in Capitala, asa cum s-a vehiculat initial. Conducerea centrala va vorbi din nou cu Prunariu si va decide in perioada urmatoare asupra colegiului in care il va propune, a mai declarat Corlatean.

Oferta de a reprezenta PSD i-a facut-o lui Dumitru Prunariu, Mircea Geoana, in urma unei dezbateri despre programul de guvernare al partidului la care a participat cosmonautul si fostul ambasador in Rusia.

In cadrul primei dezbateri publice despre oferta de guvernare PSD-PC, pe 21 iulie, la care participa si cosmonautul Dumitru Prunariu, Mircea Geoana a declarat ca Romania ar putea sa aspire sa-si trimita din nou un cosmonaut in spatiu, dar, de data aceasta, cu americanii.

spot_imgspot_img