Cosmote reduce tarifele pentru internet in roaming pana la 6,67 eurocenti/MB. Vezi conditiile.

Cosmote Romania a anuntat trei optiuni noi pentru clientii cu abonament care vor sa navigheze pe internet atunci cand sunt plecati in afara tarii. Prin activarea acestora costurile navigarii sunt reduse considerabil.
Noua oferta include doua optiuni cu valabilitate de o zi. Travel & Surf Daily S include un trafic de 10MB valabili pentru 24 de ore din momentul activarii si optiunea costa 2 euro (fara TVA). Travel & Surf Daily M include 50MB/zi si costa 5 euro (fara TVA). La consumarea traficului inclus sau la finalul perioadei de valabilitate utilizatorii trebuie sa reactiveze optiunea, reactivarea putand fi facuta fara o limitare din partea operatorului.
Pentru cei care au nevoie de un traffic mai mare exista o optiune cu 300MB care pot fi cconsumati oricand in decursul a sapte zile de la activare. Optiunea?Travel & Surf Weekly costa 20 euro (fara TVA). In cazul in care utilizatorul va termina traficul inclus in optiune inainte de incheierea perioadei de 7 zile, utilizatorul va putea naviga in continuare – nelimitat – insa la o viteza de doar 32 kbps.
Utilizatorii Cosmote care au activat pe contul lor un serviciu de date si pe cel de roaming isi pot activa Travel & Surf Pass alegand una dintre cele trei extraoptiuni disponibile pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *