Craciunescu si-a reziliat oficial contractul cu FRF. Deaconu revine in functia de presedinte al CCA

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 26.08.2013 11:28 Ultima actualizare: 26.08.2013 11:38

Mediafax Foto//George Filip
Comitetul de Urgenta al FRF a luat act, luni, de incetarea raporturilor contractuale dintre presedintele CCA, Ion Craciunescu, si Federatia Romana de Fotbal si a aprobat revenirea lui Alexandru Deaconu in functia devenita vacanta.
“Comitetul de Urgenta al FRF ia act de incetarea raporturilor contractuale dintre domnul Ion Craciunescu si Federatia Romana de Fotbal. Aproba referatul domnului Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, cu privire la propunerea ca domnul Alexandru Deaconu sa fie numit presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Il numeste pe domnul Alexandru Deaconu in functie de presedinte al CCA incepand cu data de 26 august 2013”, se mentioneaza pe site-ul oficial al FRF.

Componenta nominala a Comisiei Centrale a Arbitrilor este urmatoarea: Alexandru Deaconu – presedinte, Aron Huzu, Patritiu Abrudan – vicepresedinti, Augustus Constantin, Irina Mirt, Cornel Fecioru, Adrian Vidan, Dan Berbecaru si Cornel Sorescu – membri.
Craciunescu luase decizia de a renunta la sefia CCA in 15 iulie, data la care anunta ca avocatii sai urmeaza sa semneze un act de incetare a activitatii cu FRF.
Ion Craciunescu a fost demis, la 1 august 2012, din functia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *