Crin Antonescu, REACTIE la zvonurile privind neincluderea lui lista PNL la europarlamentare

“Dupa cum ati fost informati in repetate randuri de domnul presedinte Orban si de alti purtatori de cuvant ai partidului, listele urmeaza sa se alcatuiasca. Sigur ca mai candidez, nu vad ce motive as avea sa nu mai candidez. N-am exprimat niciodata vreo indoiala in legatura cu candidatura pe care am anuntat-o inca de acum cateva luni.
Fiecare candidat a depus un dosar care cuprinde un CV, un proiect de candidatura legat de tematica europeana, de principalele puncte de interes … Am depus si eu un astfel de dosar. Am avut si discutii cu presedintele partidului, ca si cu alti colegi. Nu am alte informatii”, a declarat Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la Romania TV.
Crin Antonescu a comentat si zvonurile privind respingerea candidaturii sale pe lista PNL.
“Am vazut in ultimele zile o oarecare agitatie mediatica bazata insa pe zvonuri si ca atare nu am de ce sa comentez. Pot doar sa va precizez ca eu nu am alte informatii decat declaratii presedintelui Orban, ca si din discutii cu colegi care au participat la discutia cu presedintele Iohannis, ca nu s-a discutat acest subiect, eventuala componenta a listei, la acea intalnire”, a spus fostul presedinte PNL.?
Intrebat daca considera in cineva se teme de o eventuala candidatura a lui la europarlamentare, Crin Antonescu a raspuns: “Da, cred ca da. Sau sper ca toti ceilalti competitori politici si PSD, si ALDE, si ceilalti jucatori mai mult sau mai putin importanti ar prefera liste fara mine la PNL, dar asta nu e decat ceva normal in perspectiva unei competitii electorale”.?
In ultimele zile presa de la noi a scris ca?fostul presedinte al PNL Crin Antonescu nu va figura pe lista pentru alegerile pentru Parlamentul European.?Potrivit unor surse politice,?Klaus Iohannis nu-l vrea pe Crin Antonescu pe listele PNL la europarlamentare deoarece seful statului se teme ca Antonescu ar putea reveni rapid in prim-planul politic.
Ideea este sustinuta si de jurnalistul Ion Cristoiu, care a declarat, la Antena 3, ca din punctul sau de vedere presedintelui Klaus Iohannis ii este frica “de moarte” de revenirea in politica a lui Crin Antonescu.
EUROPARLAMENTARE: Crin Antonescu nu prinde lista scurta a PNL. Un sef de corporatie curtat
“Un Crin Antonescu pe primul loc (pe lista PNL la europarlamentare – n.r.) rupea PSD pentru ca era votat si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *