Cristi Boureanu, retinut in trafic dupa ce si-a batut fiica. Fata de 15 ani urla ca din gura de sarpe: “Ma omoara! Ma rupe-n bataie!”

Un scandal monstru a avut loc pe o artera circulata din Capitala, in apropierea Parcului Herastrau. Jandarmii care aveau drept obiectiv de paza o ambasada au observat o masina decapotabila negra, din interiorul careia o tanara tipa ca din gura de sarpe. Jandarmii au intervenit si au constat ca la volan se afla nimeni altul decat fostul politician Cristi Boureanu, si pentru ca tanara striga ca este agresata, iar ei nu aveau competenta sa faca cercetari, au procedat in mod legal la anuntarea, prin statie, a dispeceratului 112, solicitand o echipa de interventie de la Sectia 2.
Potrivit cancan.ro, patru masini cu agenti de ordine publica si-au facut aparitia in foarte scurt timp, pentru ca cearta deja escaladase. Fiica fostului politician, in varsta de 15 ani, tipa ca din gura de sarpe “Ma bate, ma rupe in bataie. M-a luat de par, de picioare”.
Cand politistii l-au oprit, Boureanu nu a putut sa-si dovedeasca identitatea, pentru ca nu avea nici un act la el. “Va las buletin, pasaport, am totul acasa”, le spunea el politistilor, vrand sa demonstreze ca este cooperant cu acestia.
In acest conditii, oamenii legii au luat masurile obisnuite, escortand pe toata lumea la sectia de Politie.
Potrivit Romania TV, lui Cristian Boureanu i s-a facut dosar penal pentru infractiunea de rele tratamente aplicate minorului.

Laura Dinca, iubita fostului politician, a dat primele declaratii despre situatia creata.
“Inainte de a pleca in America, ea a fugit de acasa. Ca sa o pedepseasca, Cristian Boureanu i-a luat telefonul. Ea s-a suparat rau de tot, iar mama ei i-a cumparat alt telefon. In America i-am facut toate poftele. Cand ne-am intors din SUA, am mers la Constanta, unde avem casa in renovare. Cea mica cerea sa o aducem insa la Bucuresti, sa fie alaturi de anturajul ei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *