CRISTIAN CIOCAN – ALEXANDER POVETKIN LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING: Box cu centurile si un milion pe masa

CRISTIAN CIOCAN – ALEXANDER POVETKIN LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING:?Boxerul roman Cristian Ciocan, alias Christian Hammer (30 de ani) se afla la numai un meci de titlu mondial. Pe cat de scurt e pasul, pe atat de dificil, pentru ca greul roman stabilit la Hamburg, in Germania, trebuie sa treaca de un adversar extrem de puternic, rusul Alexander Povetkin. Partida dintre cei doi este programata vineri seara la Yekaterinburg (Rusia), in fieful celui supranumit “Leul alb”, si are ca miza centura WBO International la categoria grea. De asemenea, poate fi clasificata ca finala eliminatorie pentru titlul mondial super WBA, centura detinuta de? britanicul Anthony Joshua.
?
CRISTIAN CIOCAN – ALEXANDER POVETKIN LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING:
?

Povetkin (38 de ani) a detinut intre 2011 si 2013 titlul mondial WBA (regular) la categoria grea si este considerat mare favorit in acest meci. Promotorul lui Joshua, Eddie Hearn, a declarat ca se discuta despre un meci intre campionul mondial si Povetkin anul viitor, insa rusul trebuie sa treaca de roman.?”Nu privesc mai departe. In acest moment sunt concentrat pe meciul cu Hammer. Nu va fi usor. La categoria greu orice lovitura poate inchide discutiile”,?a declarat Povetkin. Rusul are 33 de meciuri disputate, cu 32 de victorii (23 KO) si o singura infrangere. Escul s-a produs in fata lui Wladimir Klitschko, in 2013, cand in ring s-au aflat patru centuri mondiale si titlul de campion mondial absolut la grea. Povetkin a cedat, insa a fost un succes la puncte, dupa 12 reprize, obtinut de Klitshko.
“Ciocan este barbat adevarat, isi va vinde pielea scump”,?a declarat Rudel Obreja pentru Digisport. Din februarie 2015, cand a cedat in fata lui Tyson Fury, Ciocan a legat cinci victorii consecutive, ultima fiind inregistrata in luna mai a acestui an, in fata algerianului Zine Eddine Benmakhlouf. Cristian Ciocan are in palmares 26 de meciuri, dintre care 22 de victorii si 4 infrangeri.
Cei doi boxeri sunt de aceeasi inaltime, 1,88 metri, insa Ciocan este cu 15 kilograme mai greu decat rusul (116 kg /respectiv 101 kg). In Romania, meciul lui Ciocan va putea fi vizionat pe Digisport.

Daca va trece de Povetkin, Ciocan va deveni al doilea roman care va incerca sa-i ia titlul mondial lui Parker, dupa Razvan Cojanu, care a pierdut la puncte cu neo-zeelandezul in luna mai.

Cristian Ciocan – Alexander Povetkin. Rusul, prins dopat anul trecut, dar iertat!
In decembrie 2016, la testul antidoping ce preceda partida cu canadianul Bermane Stiverne, pentru titlul WBC interimar,?Povetkin a fost depistat pozitiv cu ostarina. Surpinzator, rusul a fost ulterior iertat de mai toate organizatiile mondiale de box si reintrodus in clasamente, desi era pentru a doua oara intr-o astfel de culpa. Tot in 2016, in luna mai, fusese depistat poziv la meldonium si a scapat de suspendare invocand ca luase aceasta substanta inainte de 1 ianuarie 2016, cand a fost introdusa pe lista celor interzise.
Cristian Ciocan – Alexander Povetkin. A detinut centura WBA la grea in 2011 si 2013, l-a batut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *