Cristian Pomohaci primeste o lovitura grea dupa noile acuzatii care i se aduc

Cristian Pomohaci a fost scos din programul unui spectacol care va avea loc duminica intr-o comuna galateana, in urma protestului localnicilor. Decizia a fost luata in conditiile in care prin sat circulau zvonuri conform carora fostul preot urma sa fie atacat cu oua in timpul spectacolului.

Primaria din Tulucesti organizeaza in fiecare an un concert de zilele comunei, dar la editia din acest an s-a lovit de o problema neasteptata. Numerosi localnici s-au declarat nemultumiti de prezenta pe lista artistilor a lui Cristian Pomohaci, fostul preot fiind implicat intr-un scandal sexual si in anchete penale.
Discutiile aprinse au avut loc in special pe Internet, locuitorii comunei solicitandu-i primarului sa renunte la cantaretul controversat. Cu cateva zile inainte de concert, primarul comunei galatene a anuntat ca Pomohaci a fost inlocuit de pe lista cu cantareti.
“Avand in vedere reactia din mediul online fata de posibila prezenta a cantaretului Cristian Pomohaci pe scena de la editia din acest an a Festivalului Sarbatoare la Brates, facem urmatoarele precizari: toti artistii/cantaretii au fost contractati de firma de impresariat, care a facut o oferta totala catre Primarie. Ca administratie locala, respectam dorinta locuitorilor din comuna si am luat decizia de a-l inlocui pe Cristian Pomohaci cu un alt artist, care va fi anuntat in cel mai scurt timp”, a informat primarul comunei Tulucesti, Petrica Bratu.
Decizia a fost luata in conditiile in care prin sat circulau zvonuri conform carora Pomohaci urma sa fie atacat cu oua in timpul spectacolului.
Pentru a evita scandalul, primarul a decis sa-l inlocuiasca pe cantaret, iar hotararea a fost bine primita de locuitorii care nu l-au vrut pe Cristan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *