Cristiano Ronaldo, in corzi. Politia a redeschis ancheta in cazul in care este acuzat de viol

“Fake news”, a afirmat duminica atacantul clubului italian Juventus Torino, intr-un scurt mesaj video, in limba engleza, postat pe contul sau de Instagram. Reclamanta, Kathryn Mayorga, in varsta de 34 ani, a afirmat intr-o plangere depusa in statul Nevada ca Rolando a sodomizat-o cu forta, pe 13 iunie 2009, si a exercitat presiune pentru a o face sa semneze un acord financiar care o obliga sa pastreze tacerea.
“Plangerea doamnei Mayorga, probele fizice ale agresiunii sale sexuale (…) nu sunt “fake news””, a reactionat avocatul acesteia, Leslie Stovall, intr-un comunicat.
Conform avocatului, Kathryn Mayorga spera nu doar sa “obtina dreptate” punandu-l pe Ronaldo in fata responsabilitatilor sale, dar si pentru a-l impiedica sa recidiveze, “incurajand toate victimele agresiunilor sexuale”” sa-i urmareasca pe autorii acestora, oricat de “celebri, bogati sau puternici ar putea parea”.
Citeste si Ea este femeia care sustine ca a fost violata de Cristiano Ronaldo. Interviu picant cu aceasta
Pe 13 iunie 2009, Mayorga a denuntat un presupus viol la politia din Las Vegas si a facut obiectul unui control medical. “Insa, in momentul in care a fost facuta depozitia, victima nu a furnizat detectivilor nici locul incidentului si nici descrierea suspectului””, a subliniat luni politia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *