Cristina Neagu, cu lacrimi in ochi la AEROPORT. Cum explica DEZASTRUL cu Cehia de la CM

Romania a fost eliminata inca din optimile Campionatului Mondiale de Handbal Feminin. “Tricolorele” au pierdut cu 28-27 in fata Cehiei, desi Romania a condus tot meciul. Cehia a revenit insa pe final si a marcat golul victoriei la ultima faza. Cristina Neagu spune ca a fost o eliminare foarte dureroasa si una dintre probleme a fost ca jucatoarele lui Ambros Martin nu au avut experienta si s-au lasat complesite de presiune.
CM de Handbal. Presa internationala, socata de eliminarea Romaniei: “Neagu a fost complet distrusa”
“Au existat asteptari si acum, si de fiecare data, nu e niciun fel de problema. Am mai vorbit de multe ori despre asta. Eu am incercat de fiecare data sa-mi fac datoria pentru nationala. Si am facut-o si de data asta, cat am putut de bine. Cred ca, exact asa cum am spus ca dupa meciurile din grupa intram intr-o alta competitie, acest sistem eliminatoriu pune foarte mare presiune pe echipa si lucrul asta eu l-am simtit imediat. Din vestiar, de la incalzire, din timpul meciului. Am incercat sa vorbesc cu fetele, e foarte greu sa schimbi lucrurile an momentele acelea. Am jucat cu frica, asta s-a intamplat. Stiu ca lumea vorbeste despre ratari si greseli, s.a.m.d., insa echipa Romaniei n-a fost la fel de relaxata ca in meciurile din grupa si asta a fost problema”, a declarat Cristina Neagu.
Capitanul nationalei Romaniei spune ca aparare a fost un alt punct vulnerabil: “Din punctul meu de vedere, apararea a fost marea problema a echipei noastre la toate meciurile de la acest Campionat Mondial si am spus dupa al doilea meci, impotriva Sloveniei, ca nu poti sa primesti aproape 30 de goluri si sa incerci sa dai cu unul mai mult ca sa castigi meciurile. Asa ceva este foarte greu pentru noi. S-a dovedit inca o data”.
Ambros Martin, prima reactie dupa eliminarea Romaniei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *