Cristina Neagu, despre accidentare: “Cel mai greu e ca esti neajutorat”

“Ma simt bine, daca pot spune asa, inca nu am facut operatia, nu stiu deocamdata cand se va intampla lucrul asta, probabil ca in urmatoarele saptamani. Deocamdata nu sunt foarte multe lucruri de spus sau de facut, ma misc destul de greu, ma doare. Dar nu atat de tare, sunt ok, cat se poate de ok in aceasta situatie. Psihic sunt bine, chiar foarte bine, astept sa ma operez si apoi sa intru in perioada de recuperare. Cel mai greu e ca esti un pic neajutorat, ca mai e nevoie de cineva in permanenta pentru ca nu poti sa faci lucruri de unul singur, asta mi se pare cel mai greu.
Cand voi renunta la carje si voi putea merge singura, totul se va simplifica, pentru ca eu stiu ce imi doresc si in ce directie sa merg. Am primit foarte multe mesaje si am fost coplesita din punctul asta de vedere, pentru ca nu ma asteptam sa primesc atata afectiune si dragoste din partea oamenilor. Le pot spune ca si pentru ei o sa ma lupt sa redevin aceea jucatoare pe care ei o cunosc. De sarbatori in mare parte voi sta in pat, pentru ca mare lucru nu pot sa fac”, a declarat Cristina Neagu.
Despre un nou contract cu CSM Bucuresti, Neagu a afirmat ca nu a discutat prea mult cu conducerea clubului pe aceasta tema.
“Nu am discutat nimic la nivel oficial, cei de la CSM Bucuresti m-au asigurat de tot sprijinul lor si probabil ca in saptamanile urmatoare vom vorbi si despre asta. Am avut cateva discutii scurte la Paris, nu am intrat in detalii. In conditiile sportului romanesc si ale sportului pe echipe, cred ca locul 4 este unul bun, trebuie sa ne gandim cate semifinale de campionat european am jucat in ultimii 15-20 de ani… Eu am jucat doua, si din 2010 si cea de acum… Nu ne-am multumim cu putin, nu stiu daca se putea mai mult, dar stiu sigur ca ne-am dorit sa castigam o medalie, am fost aproape.
Dar suntem intre primele patru din Europa si trebuie sa ne mandrim cu asta. Nu stiu daca se putea mai mult, ati vazut finala dintre Franta si Rusia, au fost cele mai bune echipe din acest campionat european, am avut si noi o tresarire de orgoliu in finala mica si cred ca daca mai erau cateva minute reuseam mai multe lucruri. Ma bucur ca fetele au reusit sa revina in repriza a doua pentru ca nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *