CROATIA ANGLIA 0-0 LIVE STREAMING VIDEO ONLINE TVR. Cine va fi a doua finalista de la CM 2018

CROATIA ANGLIA LIVE STREAMING VIDEO ONLINE TVR. CROATIA ANGLIA, a doua semifinala de la CM 2018, va fi arbitrata de Cuneyt Cakir. Acesta va fi ajutat de Bahattin Duran si Tarik Ongun (toti trei din Turcia), in timp ce Bjorn Kuipers (Olanda) va fi rezerva. TVR 1 si TVR HD transmit, miercuri, CROATIA ANGLIA LIVE STREAMING VIDEO ONLINE.
CROATIA – ANGLIA este LIVE STREAMING VIDEO ONLINE AICI, AICI si AICI.
CROATIA ANGLIA LIVE STREAMING VIDEO ONLINE TVR. Echipele de start in meciul CROATIA – ANGLIA
CROATIA: Subasic – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic – Rakitic, Modric – Rebic, Brozovic, Perisic – Mandzukic. Selectioner: Zlatko Dalic.
ANGLIA: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Alli, Henderson, Lingard, Young – Sterling, Kane. Selectioner: Gareth Southgate.

CROATIA ANGLIA LIVE STREAMING VIDEO ONLINE TVR. Parcursul celor doua nationale la CM 2018:
CROATIA: primul loc in Grupa D, 9 puncteCroatia – Nigeria 2-0Croatia – Argentina 3-0Croatia – Islanda 2-1
Optimi de finala: Croatia – Danemarca 1-1 (3-2 dupa penaltiuri)
Sferturi de finala: Croatia? – Rusia 2-2 (4-3 dupa penaltiuri)ANGLIA: locul doi in Grupa G, 6 puncteAnglia – Tunisia 2-1Anglia – Panama 6-1Anglia – Belgia 0-1
Optimi de finala: Anglia – Columbia 1-1 (4-3 dupa penaltiuri)
Sferturi de finala: Anglia – Suedia 2-0
CROATIA ANGLIA LIVE STREAMING VIDEO ONLINE TVR. “Suntem concentrati pe Anglia, o echipa tanara, de foarte buna calitate, care s-a descurcat usor cu Suedia, un adversar dificil. Stim ca si Anglia ne analizeaza jocul. Ii respectam, dar credem in fortele noastre si nu ne temem de nimeni. Anglia are Premier League, un campionat mult mai puternic ca al nostru. Nu eram asteptati sa fim aici, dar meritam sa fim aici””, a declarat Zlatko Dalic inainte de CROATIA ANGLIA, a doua semifinala de la CM 2018, care se joaca, miercuri, la Moscova, de la ora 21:00, LIVE STREAMING VIDEO ONLINE TVR.

CROATIA ANGLIA LIVE STREAMING VIDEO ONLINE TVR. “Noi am venit sa ne bucuram de fotbalul pe care-l jucam. Am fost una din cele mai tinere echipe ale turneului, cea mai putin experimentata, dar nu am fost niciodata cu adevarat siguri cat de departe poate ajunge aceasta echipa. Dorinta de victorie a acestor jucatori este evidenta. A trebuit sa trecem peste situatii dificile in timpul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *