CSU CRAIOVA – FC BOTOSANI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Oltenii cauta prima victorie

CSU CRAIOVA – FC BOTOSANI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV.?Stiinta este pe ultimul loc in Liga 1 dupa doua etape, iar pe stadionul “Ion Oblemenco” vine liderul-surpriza. Antrenorul Devis Mangia a fost reconfirmat de conducerea Craiovei.
CSU CRAIOVA – FC BOTOSANI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV.?Devis Mangia nu se teme de demitere. Italianul incearca sa-si trezeasca jucatorii si sa obtina prima victorie stagionala, dupa ce Craiova a pierdut?Supercupa Romaniei, 0-1 cu CFR Cluj?si a luat un singur punct in primele doua etape, 0-0 cu Poli Iasi si 0-1 cu?Sepsi.?
“Suta la suta ma simt sustinut de conducere. Din comunicatul patronului am inteles un lucru: ca isi iubeste echipa. Nu-mi consum energia gandindu-ma ca voi fi dat afara sau la posibilii mei inlocuitori, am prea multe de facut la echipa pentru a ma preocupa altceva. Ma concentrez sa fac ce e mai bine pentru echipa. Presiunea este unul dintre lucrurile cele mai placute in aceasta meserie, mie nu-mi plac situatiile plate, fara sare si piper, dar eu ma concentrez la ce am de facut la echipa, nu la altceva. Sunt disponibil sa explic oricui filosofia mea de joc, ideile mele tactice. Este normal sa fie critici, dar e ciudat ca ele sa apara de la antrenori in acivitate, de la oameni care nu ma cunosc si care nu cunosc care este situatia de la echipa. Eu, daca sunt la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *