Cu 15 luni inainte de alegerile prezidentiale, Crin Antonescu face o miscare-surpriza

de Cristian ANDREI Publicat la: 11.08.2013 16:33 Ultima actualizare: 11.08.2013 17:10

Mediafax Foto//Marius Dobrescu
Surse din USL au declarat pentru gandul ca la sfarsitul lunii august, pe 31 august, la Constanta, va fi organizat un eveniment special, care va marca inceperea campaniei pentru prezidentiabilul Crin Antonescu. In ultima luna, presedintele PNL a lipsit din spatiul public, el fiind plecat in SUA, in vizita de lucru potrivit propriilor declaratii, si in concediu in Europa.
Chiar daca pana la alegerile prezidentiale mai sunt aproximativ 15 luni, liberalii doresc sa marcheze faptul ca prezidentiabilul USL este sustinut de toti partenerii din Uniune, eliminand astfel zvonurile privind aparitia unor prezidentiabili din partea PSD. Mai mult, se va insista pe parteneriatul care exista intre Victor Ponta si Crin Antonescu. De altfel, liderul PNL a declarat ca relatia sa cu premierul “este mai asezata, mai clara si mai buna ca niciodata”.

Evenimentul va fi organizat de PNL si a”Echipa lui Crin”, dar vor fi invitati sa participe la el si social-democratii si conservatorii. Pe scena, alaturi de Antonescu sunt asteptati liderii PSD si PC, Victor Ponta si Daniel Constantin, dar si alti lideri social-democrati.
Show-ul, care va fi dedicat in exclusivitate prezidentiabilului Crin Antonescu, va avea loc la Sala Sporturilor din Constanta, organizatorii planuind sa aduca intre 2.000 – 2.500 de simpatizanti.
Fostul consilier prezidential din perioada interimatului lui Crin Antonescu, deputatul Radu Zlati, scrie pe blogul personal ca Antonescu a”incepe sa-si cladeasca, incetul cu incetul, statura unui prezidentiabil”. El adauga ca prezidentiabilul Antonescu va incerca sa-si creeze o imagine care sa nu se suprapuna 100% peste electoratul care a votat a”DA” la referendumul pentru demiterea presedintelui din vara lui 2012.
a”Un prezidentiabil care are taria convingerilor sale, are puterea de a merge pe drumul sau, dar care este mai asezat, mai putin vitriolant in expresii, mai concesiv cu greselile (intentionate sau nu) ale partenerilor sai. Sunt convins ca presedintele Romaniei? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *