Cu cine se casatoreste Valentin Dragnea, fiul liderului PSD. Tanara a concurat la Miss Universe Romania

Liviu Dragnea are doi copii, o fata si un baiat. Fiul sau, Valentin Dragnea, se casatoreste cu Gina Alexandra Tatulescu. Tanara este foarte discreta. Totusi, pe internet gasesti in continuare poze cu ea din 2009, cand a ajuns in finala concursului de frumusete Miss Universe Romania, unde s-a clasat pe locul 20. In descrierea pentru concurs, tanara spunea ca isi doreste sa fie jurnalist si este pasionata de fotografie si sofat.
Preotul Tatulescu a refuzat atunci sa comenteze aparitia sexy a fiicei sale: “Este majora, deci ea alege ce face cu viata ei”, spunea preotul in 2009.
Gina Alexandra Tatulescu este o tanara de 28 de ani care aproape ca nu exista in mediul online. Pe pagina sa de Facebook are mai multe fotografii cu catei, unul dintre ei pe care l-a gasit infometat in apropierea Bisericii “Sfantul Elefterie”, unde slujeste tatal ei, si caruia a incercat sa-i gaseasca stapanii printr-un anunt. Totodata, posteaza invataturi ale unor duhovnici si apeluri pentru diferite cauze sociale.
Una dintre fotografiile postate in toamna anului trecut este cu un buchet imens de trandafiri rosii, care, potrivit site-ului firmei de aranjamente florale, ar costa 1.400 de lei.
Tatal tinerei care in curand va deveni nora lui Liviu Dragnea nu este inca foarte cunoscut printre enoriasii din Bucuresti. Potrivit site-ului oficial al Bisericii “Sfantul Elefterie”, Dionis-Nimfodor Tatulescu slujeste in Bucuresti, din 1 noiembrie 2016.
Viitorul ginere al preotului Tatulescu, Valentin Dragnea, si-a stabilit domiciliul in casa parohiala din Bucuresti, situata chiar in spatele Bisericii “Sfantul Elefterie”. Pana la publicarea materialului, preotul Tatulescu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.
Arhiepiscopia Bucurestilor a transmis, intr-un comunicat, ca preotul Tatulescu nu a cerut acordul bisericii si nici nu a informat Centrul eparhial cand si-a stabilit domiciliul in casa parohiala.
Socrul lui Valentin Dragnea este preot la Biserica “Sfantul Elefterie”, unde va fi cununia religioasa a fiicei salePreotul Dionis-Nimfodor Tatulescu slujeste de aproape doi ani in Bucuresti, la Biserica “Sfantul Elefterie”, unde in 26 august se vor cununa religios Valentin Dragnea si Gina Tatulescu.
Invitatia a fost deja tiparita si distribuita prietenilor familiei Dragnea si Libertatea a intrat in posesia ei! Potrivit informatiilor noastre, au primit-o toti “greii” din PSD, dar si mai multi oameni importanti de afaceri din anturajul lui Liviu Dragnea.
Inainte de a sluji la Biserica “Sfantul Elefterie”, socrul lui Valentin Dragnea a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *