Cum a ajuns Stephen Paddock cel mai mare criminal in masa al Americii de astazi

Lui Stephen Paddock ii placea sa parieze pe sume mari, de zeci de mii de dolari. Detinea mai multe case in patru state americane, dar prefera hotelurile-cazinou pentru ca era dependent de jocurile de noroc.
Era fiul unui fost spargator de banci condamnat la inchisoare, care reusise sa pacaleasca legea si pe cei care erau pe urmele lui. Tatal sau, Benjamin Hoskins Paddock? se afla pe lista FBI a celor “Primii zece cei mai cautati criminali”. Era decris, in 1969, pe un poster cu figura lui, ca fiind “psihopat” si avea tendinte suicidare.? A scapat din inchisoare in acelasi an si nu a mai fost capturat decat in 1978.?
Cel mai mare carnagiu din istoria moderna a SUAPaddock, in varsta de 64 de ani, a descarcat sute de gloante din cele 10-12 arme automate pe care si le procurase din timp pentru a comite cel mai mare carnagiu din istoria moderna a SUA.
Citeste si Verdictul expertilor in atacul din Las Vegas: Era INEVITABIL
Cel mai probabil, barbatul suferea de o afetiune psihica, dupa parera expertilor. Fratele lui, Eric Paddock, a spus despre fratele sau ca “era un tip caruia ii placea foarte mult sa joace poker video si sa manance “burritos”, de preferinta, la Taco Bell. Nu era afiliat politic niciunei formatiuni, si nici vreuneia religioase.
“Daca-mi spui acum ca un asteroid va lovi Pamantul, pentru mine ar fi acelasi lucru. Toate astea nu au niciun sens, niciun motiv pentru care sa fi facut asa ceva”, spune Eric. Dupa masacru, in camera de hotel a lui Stephen, de la etajul 32, au fost gasite 23 de arme, informeaza Washington Post.
Citeste si Atacul din Las Vegas: Stephen Paddok detinea la domiciliul sau arme, munitie, inclusiv explozivi
El a comis masacrul de unul singur, fara sa fi avut vreun complice. In ultimul timp, se retrasese la una dintre resedintele lui. Rudele lui spun ca ii placea muzica country si se ducea si la festivaluri, cum a fost Route 91 Harvest, unde a comis carnagiul duminica noaptea.
Milionar cu afaceri imobiliare
Rudele criminalului spun ca barbatul devenise milionar, avand peste 2 milioane de dolari, bani pe care ii obtinuse din tranzactii imobiliare si dintr-o afacere pe care el si Eric o vandusera. De asemenea, Stephen calatorise mult, scrie Washington Post.
In mai multe perioade din viata lui, Stephen a lucrat si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *