Cum a chelit Walter Zenga

Cum a chelit Walter Zenga

Walter Zenga a surprins cand a ales sa vina la Dinamo in doua feluri. Mai intai ca le promisese stelistilor ca nu va mai antrena la alta echipa din Romania. Dar, cel mai socant a fost noul sau look. Daca, la precedenta aventura in Romania, italianul se afisa cu un breton de mai mare frumusetea, acum “Omul-paianjen” aduce mai degraba cu Telly Savalas, interpretul celebrului detectiv Kojak. Ca sa nu mai vorbim de vremurile cand facea furori in poarta Interului, cu pletele fluturand in vant.

Inter 1994

Zenga a evoluat la Internazionale Milano intre 1982 si 1994. La ce frizura avea pe atunci si la popularitatea de care se bucura, portarul ar fi putut scoate bani frumosi din reclamele la sampoane, dupa modelul francezului David Ginola.

National 2002

“Suna-ma Gino, dar pe la cinci, ca acum am programare la frizer, pardon hair-stylist”, pare a-i transmite italianul fostului patron, controversatul Gino Iorgulescu. De cand a aparut la Bucuresti, Zenga a fost mereu impecabil, cel putin din punctul de vedere al look-ului.

Steaua 2004

Ghencea: vreme urata, patron vijelios, coafura rezista. Chiar daca Gigi Becali le-a scos peri albi multor antrenori, nu pare a fi cazul lui Walter. In ciuda faptului ca l-a dat afara cu trei etape inainte de a cuceri titlul, antrenorul din “Cizma” nu-i poarta pica lui Becali.

Steaua Rosie 2005

In anul in care a antrenat pe Steaua Rosie, frizura lui Zenga arata inca bine. Asta chiar daca nici sarbii nu s-au purtat foarte frumos cu el. Dupa ce a realizat eventul, l-au dat afara chiar inaintea meciului istoric din Liga Campionilor, cu AC Milan.

Gaziantep 2006

E clar, turcii l-au chelit pe Walter! Uitati ce par avea cand a semnat contractul, iar pe final de mandat se pieptana deja cu prosopul…

Al-Ain 2007

In Arabia Saudita se resemnase deja. S-a ras in cap. Nici acolo n-a facut foarte multi purici. A plecat dupa cateva luni.

Dinamo 2007

Ce frumos se oglindesc lucsii nocturnei din soseaua Ştefan cel Mare in chelia lucioasa si bronzata a lui Walter Zenga! Actionarii de asta l-au si adus: sa lumineze jocul “cainilor” care s-au pierdut in ceata deasa a necalificarii in grupele Champions League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *