Cum a impartit Firea banii pentru investitii in infrastructura in sectoare. DE CE au primit cei mai multi bani primarii Negoita si Mutu

Potrivit unui proiect de Hotarare de Consiliu General al Municipiului Bucuresti, ce urmeaza sa fie supus votului alesilor locali, miercuri, Primaria Capitalei trebuie sa imparta suma de aproape 90 milioane lei (20 milioane euro) obtinuta din impozitul pe venit intre toate cele sase sectoare din Bucuresti.
Numai ca administratiile locale nu s-au inteles intre ele nici dupa doua runde de negocieri, organizate in ianuarie si februarie.?
In aceste conditii, edilul-sef al Capitalei, Gabriela Firea, a decis acum ca banii sa fie distribuiti la sectoare proportional cu numarul de locuitori. Astfel, sectoarele 3 si 6, conduse de primarii Robert Negoita si Gabriel Mutu, au primit cei mai multi bani, fondurile urmand sa fie folosite pentru?achitarea arieratelor provenite din?neplata chcltuielilor de functionare sau de capital, in ordinea cronologica a vechimii arieratelor si pentrusustinerea programelor de dezvoltare locala si a proiectelor de infrastructura care necesita cofinantare locala in anul 2017.?
“Avand in vedere ca la intalnirile de la sediul PMB din data de 19 ianuarie si respectiv 8 februarie cu repreuzentantii?sectoarelor mandatati de primarul de sector nu s-a ajuns la un punct de vedere comun pentru repartizarea pe sectoarele municipiului Bucuresti?a sumei de 89.938 mii lei, avand in vedere prevederile art.33 punctul 5 din Legea 273/2006?propunem repartizarea pe sectoare pe criteriul numarul populatiei dupa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *