Cum a lucrat comisarul – sef Manolachi, autorul scurgerilor de informatii din notele SRI referitoare la firma Tel Drum

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Comisarul – sef Dan Emil Manolachi, recent condamnat la opt ani de inchisoare, a recunoscut cum a procedat pentru a fotocopia notele SRI referitoare la firma Tel Drum, informeaza ziarul Adevarul.
„In una din intalnirile pe care am avut-o cu numitul Preda Raducu Valentin, i-am spus acestuia despre faptul ca, la DNA este in lucru un dosar care, printre altii il priveste si pe numitul Dragnea Liviu, fost presedinte al Consiliului Judetean Teleorman. Initial, cand am primit nota secreta, am crezut ca societatile cuprinse in aceasta au avut legatura si cu Ministerul Transporturilor. Ulterior, mi-am dat seama ca nu exista aceasta legatura. Numitul Preda Raducu Valentin s-a aratat interesat de informatiile pe care i le furnizam si printre altele mi-a spus ca, daca mai am ceva noutati cu privire la dosarul care il priveste atat pe Liviu Dragnea cat si pe altii, sa i le furnizez”, a precizat Manolachi.
Preda i-a inmanat politistului Manolachi un aparat foto, iar Manolachi? a revenit in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, la birou.
„La sfarsitul programului, dupa ce colegii de birou au plecat acasa, eu am ramas pentru …

spot_imgspot_img