Cum alegem culorile, finisajele si materialele pentru amenajari festive

Un cadru elegant, de casa boiereasca cu finisaje pretioase, o atmosfera relaxata si intima intr-un separeu alaturi de prieteni, la care adaugam mobilier confortabil, in culori deschise, si un aranjament de masa diafan. Petrecerea este gata sa inceapaa?? Sa vina invitatii!
Sezonul petrecerilor inca nu s-a incheiat si mai pot fi si evenimente cu staif a caror organizare presupune locatii decorate pe masura. Entuziasmati de ideea petrecerii, ne-am lasat purtati de valul organizarii si oferim ca exemplu o amenajare potrivita unui eveniment special in familie.
Ne-am raportat la locatia aleasa, si anume restaurantul Casa Boiereasca, si am gandit doua spatii – unul de bar si un salon cu masa festiva – care imbina eleganta stilului clasic cu atmosfera degajata a unui decor familiar. Incaperile inalte, cu ferestre mari, acoperite cu draperii frumos drapate, asigura cadrul perfect pentru mobilierul alb patinat, din lemn masiv, si pentru accesoriile delicate, in tonuri pastelate de roz fanat si sidefiu. Micuta sofa din catifea verde aduce ambientului o nota de relaxare si buna dispozitie.
Si pentru ca buna dispozitie are legatura directa cu zona barului, am ales sa decoram micutul spatiu, posesor de tejghea, cu flori, fructe si prajiturele colorate, care sa destinda atmosfera serioasa.
Imprimeuri
Am ales pentru decorul nostru tesaturi uni, atat in ceea ce priveste tapiteria mobilierului, cat si servetele pentru masa, astfel incat sa nu incarcam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *