Cum faci cea mai buna ciorba radauteana

Ingrediente
Un piept mare de pui cu piele si osO ceapaAlbitura (telina, pastarnac si radacina de patrunjel)2-3 morcoviUn gogosar si un ardei gras rosu3 oua200-300 ml smantana 20% grasimeUna-doua linguri otet3-4 catei de usturoipatrunjel
Aceste ingrediente sunt suficiente pentru 4,5-5 litri de ciorba.
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie in doua de-a lungul si se pune la fiert intr-o cantitate suficienta de apa. Se dauga sare inca de la inceput. Dupa ce a tras primul clocot si ati cules spuma adaugati ceapa intreaga si radacinoasele taiate in bucati mari. Cand au fiert, carnea se scoate din oala si se taie fasii.
Albitura (telina, pastarnacul si radacina de patrunjel, optional si ceapa) vor fi puse in blender cu o cantitate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *