Cum faci cele mai gustoase chiftelute din carne. Ingredientul care face toata diferenta
Se stie, fiecare bunica are propria reteta de chiftelutea?? Unele inmoaie painea in lapte, altele folosesc un amestec de ierburi aromatice numai de ele stiut, altele, ceva mai indraznete, combina diverse tipuri de carne pentru a capata o textura perfecta.
Daca n-ai atins inca maturitatea culinara, chiftelutele iti pot da groaznice batai de cap: fie nu pui suficient de multa sare, fie nu le prajesti cat trebuie, ba iti ies prea tari, ba prea uscate, ba raman crude la interiora??Daca vei urma, insa, sfaturile urmatoare, munca nu numai ca-ti va fi cu mult usurata, dar roadele ii vor fia?? delicioase! Unde gresesti?1. Nu pui suficient de multa sareChiftelutele trebuie sa fie condimentate bine. Cantitatea ideala de sare este de o lingurita la 450 g de carne.
Citeste continuarea pe …