Cum folosim tabla zincata?

Cum folosim tabla zincata?

La magazinul online mesterumanole.ro gasesti tabla zincata de diferite dimensiuni si diferite grosimi pentru a putea gasi, dar si comanda extrem de rapid tabla zincata de care aveti nevoie. Tabla zincata este cea mai buna alegere daca doresti sa economisesti si sa ai si parte de calitate ridicata.

Expertii sustin ca tabla zincata este cel mai utilizat material din industrile auto, poduri si acoperisuri, mai ales datorita faptului ca aceasta are o gama extrem de larga de utilizare. Tabla zincata este de regula o tabla de otel peste care se aplica un strat extrem de bun de zinc pentru a preveni coroziunea. Stratul de zinc cu care este acoperita tabla zincata este un bun protector impotriva timpului. Datorita acestui fapt, tabla zincata are o durata foarte mare de viata si nici nu rugineste. Cu cat stratul de zinc este mai gros, rezistenta tablei zincate de pe acest link este mult mai mare. La fel, mediul in care este folosit este extrem de important. De exemplu, daca tabla zincata este folosita in zone rurale cu aerul mai putin poluat, este nevoie de un strat de zinc mai gros, fata de atunci cand tabla zincata este folosita in zone industriale, unde stratul de zinc poate fi si mai subtire. Daca tabla zincata este folosita in interior, atunci durata de viata poate creste chiar si pana de 10 ori fata de durata de viata a tablei zincate care este folosita in exterior.

Atentie mare la taierea tablei zincate. Trebuie fiti foarte atenti si sa aveti grija atunci cand va hotarati sa taiati tabla zincata, pentru ca aceasta nu trebuie sa se supraincalzeasca. De aceea este indicat sa folositi o ghilotina si nu o foarfeca, pentru a nu supraincalzii tabla. Daca tabla zincata este taiata cu flexul, stratul de zinc o sa inceapa sa se detoriereze si propietatile zincului se vor pierde.

Tineti minte ca temperatura de topire a zincului este mult mai scazuta decat cea a fierului si de aceea stratul de zinc va fi foarte afectat si de aceea nu este indicat ca tabla zincata sa fie sudata.

Constructii ? oblon, copertina, usa, perete separator, acoperisur, parapete
Masini ? usa, aripa, plafon, capota
Electrocasnice ? masina de spalat, frigider, aragaz, aer conditionat, ventilator, cuptor cu microunde
Alte utilizari ? panouri electrice, carcase metalice

Pentru informatii si consiliere de specialitate il puteti suna oricand pe Mesteru Manole la unul dintre numere de telefon de mai jos:

Materiale de constructii / Metalurgice / Amenajari pentru interior: 0741 238 406
Instalatii si produse electrice: 0740 105 584
Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 588
Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 588

Pentru a vedea toata gama de produse disponibile online, accesati site-ul www.mesterumanole.ro.

?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *