Cum mi-am completat colectia de carti cu anticariatul online ColtulColectionarului.ro

Cum mi-am completat colectia de carti cu anticariatul online ColtulColectionarului.ro

Tocmai m-am mutat din garsoniera la apartament cu 3 camere. Avand la dispozitie spatiu mult mai mare si o biblioteca mult mai generoasa, am adus de la parinti, din provincie, colectia mea de carti de pe vremea cand eram adolescent. Adolescent fiind, mai mult impins de la spate initial, iar apoi de placere, am cumparat multe carti ajungand incet-incet la o colectie impresionanta de titluri de care eram mandru. Nu doar ca simplu posesor al colectiei, ci prin faptul ca citisem din scoarta in scoarta absolut fiecare pagina.

Organizandu-mi colectia de carti pe categorii, autori sau tematica, am observat cu stupoare ca am titluri care lipsesc, parintii mei fiind foarte binevoitori in a permite si altor copii sa se dezvolte armonios din punct de vedere cultural. Doar un telefon mi-a fost de ajuns pentru a intelege ca acele carti sunt “imprumutate” definitiv si ca va trebui sa fac eforturi supraomenesti pentru a-mi completa colectia.

Prima idee, normal, intru intr-o librarie din mall. Dezamagire crunta. In afara unor preturi exagerate si a unor coperti lucioase, nu am gasit aproape nimic.
Si cum Google e prietenul omului la nevoie, savurand cafeaua de dimineata, aruncat intr-un fotoliu comod, am dat de solutia salvatoare, un anticariat online, ColtulColectionarului , unde am gasit aproape toate cartile lipsa din colectie. Titlurile pe care nu le-am gasit, le-am solicitat tot prin intermediul site-ului, iar in cateva saptamani au aparut pe site de unde am reusit sa le cumpar. Simplu, comod, fara sa ma deplasez nicaieri, coletul de carti a ajuns la usa mea in mai putin de 24 de ore, iar plata am facut-o ramburs. Pentru cei interesati, cartile pot fi platite si prin PayPal, livrarea facandu-se atat prin Posta Romana cat si prin Curier Rapid, oriunde in tara, nefiind necesara o comanda minima ca valoare. Gasiti aici peste 24.000 de carti, o colectie impresionanta care este actualizata saptamanal cu 500 de titluri noi. Un plus al anticariatului online este ca toate cartile sunt disponibile pentru livrare imediata.

In urma achizitiei mai multor carti de la ColtulColectionarului.ro, anticariat online, am primit si un voucher de reducere cu 25%. Eu mi-am completat colectia de carti, dar tu poti beneficia de aceasta reducere folosind acest cod atunci cand faci comanda: “FB25”, iar instructiunile de folosire a codului de reducere se gasesc pe site, la adresa: http://www.coltulcolectionarului.ro/reducere.php.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *