Cum poti castiga bani in timp ce te relaxezi. Poti face si 120 de dolari pe ZI

0
1

Jobul intr-un hotel este unul dintre cele mai ravnite de catre oamenii mai putini activi, scrie a1.ro. Vorbim despre acea persoana care testeaza serviciile oferite de unitatile de cazare.
Citeste si?Autoritatile au confiscat de la un fost premier 72 de saci cu bijuterii si bani FOTO si VIDEO
Tot ce trebuie sa faca este sa scrie un raport cu plusuri si minusuri. Pentru asta, angajatul este platit cu aproape 120 de dolari pe zi.
Mergem mai departe si vorbim de testerul de jocuri video. Este o meserie des intalnita, chiar si in tara noastra. Pentru 14 dolari pe ora, aveti sansa sa testati chiar si acele jocuri care nu au aparut inca pe piata.
Cinefilul profesionist poate castiga chiar si 4000 de dolari pe luna. Companiile care produc sau difuzeaza filme si seriale sunt dispuse sa plateasca oameni care sa le urmareasca si mai apoi sa le incadreze intr-un anumit gen. Comedie, actiune, dragoste.
Si, jobul meu preferat, degustatorul de ciocolata. Are ocazia sa primeasca cele mai noi si deosebite sortimente si sa isi dea cu parerea in ceea ce priveste calitatea lor. Se castiga in jur de 2000 de dolari pe luna.
Si nu in ultimul rand, cei care nu au teama de vorbitul in public pot sa devina vloggeri. Este un job foarte bine platit, estimarile fiind de 100 de dolari pentru un clip care aduna 1.000 de vizualizari. Bineinteles, vloggerul trebuie sa abordeze subiecte care sa prinda la publicul din online.
?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here