Cum poti sa primesti despagubiri daca ti-ai gasit masina lovita in parcare. Ce trebuie sa faci

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Am gasit masina lovita, in parcare”. O situatie din ce in ce mai des intalnita in Romania si nu doar atunci cand esti la cumparaturi ci chiar in parcarea din fata blocului sau de la locul de munca, scrie capital.ro. Primesti despagubire? Din pacate, in cele mai multe cazuri raspunsul este „nu”. Exista, insa, si exceptii.
Citeste si?Incredibil ce mesaj a gasit un sofer pe masina. Sotia lui si-a facut bagajul sa plece de acasa FOTO
In Romania, toate firmele de asigurare care vand RCA cotizeaza la Fondul pentru Victimele Strazii(FPVS). De anul trecut, acest fond este parte din Biroul Asiguratorilor Auto din Romania(BAAR), mai cunoscut ca Biroul Carte Verde.
FPVS a fost construit ca sa despagubeasca acele persoane care sufera prejudicii in urma unor accidente provocate de masini care nu au RCA sau care raman neidentificate.
Atentie, insa, daca autorul ramane neidentificat, asa cum este de cele mai multe ori cazul in situatia in care gasesti masina lovita in parcare, FPVS nu plateste daune decat daca la mijloc sunt si vatamari corporale sau decese.
Daunele materiale, adica pagubele provocate masinii, nu vor fi achitate de Fond decat daca victima necesita mai mult de 60 …

spot_imgspot_img