Cum realizam machiajul ochilor

Toamna incepe sa-si intre treptat in gratii. Blanda, cu un soare prietenos care ne trimite cu gandul la concediul ce pare deja departe, doar bronzul frumos capatat pe malul marii sau pe platourile muntilor? aducandu-ne inca aminte de el.
Toamna incepe si un nou sezon in moda, cand incercam sa ne refacem trusele de machiaj in functie de ce ne spun tendintele.
Pentru ca trebuie sa fim in pas cu moda, adaptata desigur la propriile carac?te?ristici fizice, personalitate si stil. In sezonul de toamna-iarna 2016-2017, stilistii ne indeamna sa ne exprimam emotiile prin modul in care alegem sa ne infrumusetam. Machiajul este o componenta importanta in imaginea pe care dorim sa o cream despre noi, iar modul in care alegem sa ne machiem tine mai ales dea?? prietena noastra cea mai fidela, oglinda. Asociata, desigur, cu un minimum de cunostinte, usor de capatat in zilele noastre. Iar acum, tendintele vorbesc despre individualitate, caracter unic, personalitate.
Desi machiajul de toamna-iarna este intotdeauna asociat cu nuanate estompate, in functie de locul si conjuncture in care va aflati, nu ezitati sa folositi farduri de pleoape sidefate ori culori mai tari, asociate cu unele naturale. Coltul interior al ochiului trebuie sa fie intotdeauna fardat in culori natural, dar care sa confere luminozitate, coltul exterior trebuie conturat cu o culoare mai inchisa, in ton, desigur, cu nuanta folosita pentru coltul interior. Creionul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *