Cum sa alegi un frigider potrivit pentru locuinta ta

Frigiderul este un aparat casnic de care avem nevoie in orice anotimp, indiferent ca suntem genul de persoana care gateste zilnic sau prefera hrana semipreparata. Categoriile si functiile disponibile in cazul gamei de aparate frigorifice Arctic sunt foarte variate, asa ca poate fi o adevarata provocare sa alegi un aparat frigorific potrivit pentru locuinta ta. ?
Cum? alegem modelul ?
Exista mai multe tipuri de frigidere, fiecare cu?avantaje specifice si functii speciale. Inainte de a cumpara un frigider, gandeste-te la ce tip de alimente cumperi. Mergi rar la cumparaturi si preferi alimentele congelat sau iti place sa ai mereu alimente proaspete?
Frigiderul cu o usa
Este potrivit daca spatiul de care dispui nu este foarte generos sau daca familia ta are doar unul sau doi membri. Simplu si usor de folosit, iti pune la dispozitie un volum suficient pentru pastrarea alimentelor proaspete. Are rafturi ajustabile si o cutie pentru fructe si legume. In partea de sus are incorporat congelatorul cu usa separata.
Frigiderul cu doua usi
Este modelul clasic de aparat frigorific si ideal pentru cei care folosesc congelatorul in mod regulat, dar nu au nevoie de un spatiu foarte mare de depozitare in interiorul acestuia. Capacitatea frigiderului este generoasa, fiind impartita eficient prin rafturi ajustabile, chiar si pe usa, si o cutie pentru fructe si legume.
Combina frigorifica
Este optiunea cea mai buna cand ai nevoie de un frigider, dar si de un congelator incapator, insa nu dispui de suficient spatiu pentru doua echipamente de racire?separate. Cele doua compartimente frigorifice sunt delimitate prin usi separate, cu racitorul situat deasupra congelatorului.
Ce vrei sa faca combina ta frigorifica?
Setarea independenta a temperaturii din congelator si frigider
Acest lucru este posibil doar in cazul in care aparatul frigorific cu un singur compresor este prevazut cu panou de comanda.
Alegem NO Frost sau Freon clasic ?
Pentru cei ce inca nu stiu la ce ajuta “NO Frost”, principalul avantaj al tehnologiei este ca aerul circula uniform iar vaporii de apa sunt evacuati inteligent in asa fel incat fructele si legumele sa nu inghete. Avantajul principal? Daca nu se mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *